Šumejker-Levi 9 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Što bi neko rekao na Probi: skupilo se sa svih krajeva sveta, i opet je najlepši.
NikolaBG Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Evo da i ja malo dam doprinos ovom sjajnom topiku, pre nego što se zaputim u Južnu Afriku i napravim neku ekskluzivniju fotku. Danas sam se zadesio u Beogradskoj i video da ovi naši klopaju u Pantinom restoranu pa sam malo glumio paparaca i slikao ( nadam se da sam dobro ovo postavio jer nisam baš vešt sa ovim postavljanjem slika):
Calavera Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 (edited) Forum ne prihvata .png format.edit: Sredjeno. :) Edited June 7, 2010 by Calavera
Mostly harmless Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 :ziga:Bio si na dodirmetartm od bozanstva licno!
ΟΛΥ Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 pa sam malo glumio paparaca i slikao braokakva elegancija
NikolaBG Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 (edited) Da da, čak se veliki udostojio da me pozdravi ( uzdignutim palcem na jednoj od fotografija), ukazana mi je velika čast, zapamtiću ovaj dan dok sam živ ;). Nažalost, nisam ja taj koji se rukuje ( nisam smeo da priđem )EDIT: Hvala što si sredio ovo, moraću malo da naučim ovo postavljanje slika da ne ispadam slepac. Edited June 7, 2010 by NikolaBG
Töölönlahti Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Kolega NikolaBG je upravo zab'o desetku iz Primenjene -logije.
MiddleClass Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Bravo NikolaBG... :Hail:Ne ocekujemo nista manje kad nosis to veliko ime...
Boza_zvani_Pub Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 (edited) stigao u JAR! Rating 5.0 Edited June 8, 2010 by Boza_zvani_Pub
Boza_zvani_Pub Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 (edited) Pravo iz kafane, nije se ni presvukaonema ni potrebe, dosao je da osvoji SP u pauzi izmedju kafana i zena, to mu je u prolazu! :) Edited June 8, 2010 by Boza_zvani_Pub
Recommended Posts