Jump to content

Featured Replies

Konachno upotrebljiv centarshut :Hail: .

:puke:
jebote, šta će ovde da se desi, ne ako, već kad potopi Barsu...
i to tako sto ce racing dobiti 2 nepostojeca penala zbog prekrsaja pujola nad nikijem™... iz 2 u 1, jer ce u prvom mesi pokusati da pokaze da je ustvari on broj 1...mada vreme je za 1 hejt 3k™...

Edited by ΟΛΥ

:Hail: Ovo je odlično zagrevanje za Barsu kojoj će uvaliti het-trik. MMW! :pera:

Ljudi, da se ne lazemo, jedno je Sevilla, a nesto sasvim drugo je Barsa. ;)Zigicu puno srece u nekim narednim mecevima. Lepo je videti Valenciu na kolenima bez njega, btw. :)

Ljudi, da se ne lazemo, jedno je Sevilla, a nesto sasvim drugo je Barsa. ;)
naravno, zato i kazemo da se od :Hail: protiv Barse ocekuje najmanje het-trik

reci su suvisne: :Hail: :Hail: :Hail::pera: :pera: :Hail: :Hail: :Hail:

Ovo je ponižavanje protivnika, Žile ni ne pokušava glavom da šutira ove 2009 godine... Kao kad bi Bekam igrao samo levom nogom, ili Messi samo glavom... Nije da poredim :Hail: sa ovom dvojicom, samo da se zna.

Edited by football_addict

romi, ovaj zadnji gol je majstorija, jebiga

Za danas je zakazan prijem u gradskoj skupštini Bačkog Santandera :Hail:

Edited by Lutador

:Hail: :Hail: :Hail: :Hail: :Hail: :Hail:

Trebalo bi otvoriti novi topik za subotnji meč. Ne dešava se svaki dan da Žiga :Hail: sam razvaljuje Barsu.

Trebalo bi otvoriti novi topik za subotnji meč. Ne dešava se svaki dan da žiga :Hail: sam razvaljuje Barsu.
Podržavam inicijativu. žigić VS Barcelona, poTnaslov Golijat protiv malih Davida.

nemojte ljudi da malerisete...sve treba ostaviti ovako kako je....

Mislim da se sa ovim silnim smajlijima i hailovanjem na račun Svevišnjeg samo umanjuje veličina dotičnog, jer neko ko ne čita topik redovno i nije upoznat sa stvaralačkim delom Svevišnjeg, tipa Eskimi, i poneka plemena iz necivilizovanih delova Afrike, mogu da pomisle da je u pitanju neko iznenađenje i nešto neočekivano, a ne svakodnevica kada igra Svevišnji, u ma kom timu, naravno.

skandal je sto ovaj topik nije pinovan