Jump to content
IGNORED

Žiga

harper lee

Recommended Posts

Posted

Prava steta sto ovakvu utakmicu niko ne prenosi kod nas. Utakmica sa puno tempa i borbe, Racing sa igracem manje, Sevilja koja napada svim silama, Racing koji se ne brani samo vec i napada svaki put kada je u prilici. Bilo ja nekoliko odlicnih sansi i poteza.Ziga je u 16m dominantan, ali se i u polju dobro krece uz odlicnog Munitisa.

Posted

A da, Rasing ima igraca manje, ali to su uradili namerno, da bi utakmica bila zanimljivija.

Posted

:Hail:Ovo nije fer... ni sa igracem vise im Sevilja nista ne moze...Strah me da Uefa ne donesi neki zakon po kome je zabranjeno imati :Hail: u ekipi. :(

Posted

Rasing ostao sa 21 igračem? :o

Posted
Strah me da Uefa ne donesi neki zakon po kome je zabranjeno imati :Hail: u ekipi. :(
:Hail::Hail::Hail:
Posted

Ma mogu Rasingu komotno iskljuciti sve igrace osim :Hail: i svejedno ce Rasing biti dominantnija ekipa.

Posted (edited)
:Hail: :Hail: :Hail:ovo je dokaz da je potpuno nebitno da li zigina ekipa igra sa 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3... igraca, :Hail: igra sam! SAM!!!! cak je i moca shvatio neke stvari! :Hail:@Bane5opisi gol. razumem da hoces da sacuvas caroliju samo za sebe, ali mogao bi da podelis sa ppp drugarima. Edited by kojot
Posted
Ma mogu Rasingu komotno iskljuciti sve igrace osim :Hail: i svejedno ce Rasing biti dominantnija ekipa.
angry.gif:Hail: nije "igrac"! :Hail: je nacin zivota.
Posted
angry.gif:Hail: nije "igrac"! :Hail: je nacin zivota.
Moram i ja tebe ispraviti, :Hail: nije nacin zivota, :Hail: je zivot
Posted
cak je i moca shvatio neke stvari! :Hail:
:o ma znam ja to odavno, nego idem po onoj grobarskoj "uvek poriči"...ali, što kaže neko gore - resistance is futile