January 25, 200916 yr Prava steta sto ovakvu utakmicu niko ne prenosi kod nas. Utakmica sa puno tempa i borbe, Racing sa igracem manje, Sevilja koja napada svim silama, Racing koji se ne brani samo vec i napada svaki put kada je u prilici. Bilo ja nekoliko odlicnih sansi i poteza.Ziga je u 16m dominantan, ali se i u polju dobro krece uz odlicnog Munitisa.
January 25, 200916 yr A da, Rasing ima igraca manje, ali to su uradili namerno, da bi utakmica bila zanimljivija.
January 25, 200916 yr :Hail:Ovo nije fer... ni sa igracem vise im Sevilja nista ne moze...Strah me da Uefa ne donesi neki zakon po kome je zabranjeno imati u ekipi. :(
January 25, 200916 yr Ma mogu Rasingu komotno iskljuciti sve igrace osim i svejedno ce Rasing biti dominantnija ekipa.
January 25, 200916 yr :Hail: :Hail:ovo je dokaz da je potpuno nebitno da li zigina ekipa igra sa 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3... igraca, igra sam! SAM!!!! cak je i moca shvatio neke stvari! @Bane5opisi gol. razumem da hoces da sacuvas caroliju samo za sebe, ali mogao bi da podelis sa ppp drugarima. Edited January 25, 200916 yr by kojot
January 25, 200916 yr Ma mogu Rasingu komotno iskljuciti sve igrace osim i svejedno ce Rasing biti dominantnija ekipa. nije "igrac"! je nacin zivota.
January 25, 200916 yr nije "igrac"! je nacin zivota.Moram i ja tebe ispraviti, nije nacin zivota, je zivot
January 25, 200916 yr cak je i moca shvatio neke stvari! :o ma znam ja to odavno, nego idem po onoj grobarskoj "uvek poriči"...ali, što kaže neko gore - resistance is futile
January 25, 200916 yr @Bane5opisi gol. razumem da hoces da sacuvas caroliju samo za sebe, ali mogao bi da podelis sa ppp drugarima. http://videos.sapo.pt/Ih03CuUCnzgOZps0zzV0Evo ti pa ga opisi... ^_^