Jump to content

Featured Replies

:ziga:
+1
  • Replies 11.4k
  • Views 783.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

200+ strana :huh: i maradona da mu zavidi, a koliko vidim maradona niti ima svoj topikwhatever, respekt za zigu :Hail: :Hail: :Hail: :Hail: :Hail:

morao sam ovo da prebacim 1 ovde; drug hella objasnio.

Овај, јуче сам био на свадби којој је присуствовао и један познати фудбалер на привременом раду у Шпањолској. :P Човек изгледа приземљено, солидно игра води коло, харизматично диже атмосферу, у паузама дискутује с двадесет фудбалских селектора из родног краја о одласку/останку у Валенсији, стрпљиво слуша како ће се ова киша одразити на усеве, игра се с ћеркицом и осталом клинчадијом и уопште не изгледа као неко ко много брине о пиновању и премештању топика око ког се спорите.
:ziga: :ziga: :ziga:

Odlikujte Hellu! :ziga:

Овај, јуче сам био на свадби којој је присуствовао и један познати фудбалер на привременом раду у Шпањолској. :P Човек изгледа приземљено, солидно игра води коло, харизматично диже атмосферу, у паузама дискутује с двадесет фудбалских селектора из родног краја о одласку/останку у Валенсији, стрпљиво слуша како ће се ова киша одразити на усеве, игра се с ћеркицом и осталом клинчадијом и уопште не изгледа као неко ко много брине о пиновању и премештању топика око ког се спорите.

Vest bi bila da neki klub nece :ziga:

:Hail::ziga::Hail:

Koji je od vas kraljeva dodao ovaj topic u External links o :ziga: na Wikipediji? :lol:Ko god da je: :ziga: :ziga: :ziga:edit: Trebalo bi malo da mu džemujemo stranicu, da ima bar 10 podnaslova i bude veća od Messijeve. angry.gif

Edited by Oxymoron