Dankan Ajdaho Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 otvorio nalog... <_< pa, napravili smo forum samo da bi to mogli pisati:ziga: :ziga:Ja sam zbog toga naučio da pišem.
sule45 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 veceras ako ne bude hteo da igra u prvoj dace bar 3 komada...a ako mu se zaigra uzima onu kopackicu od mesija. :ziga:
sule45 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 igrao u prvoj, izasao u 63. minutu, kad je sve bilo reseno...cisto da malo i vilja oseti travicu... :ziga:
papapavle Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 :ziga: :ziga: Samo da skrenem pažnju (ne vidi se u ovoj maloj rezoluciji) da su ova tri fudbalera Espanjola namerno dobila kartone kako bi im pored imena stajao smajli koji hejluje u pravcu strelca dva pogotka...
Šumejker-Levi 9 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Gledam drugaricine fotke na fejsu, kad ugledah jednu prelepu devojku na jednoj od fotografija. Uđem u njen profil, lepotica se zove Milica Žigić. Kada bih je smuvao, bio bih najsrećniji čovek na svetu.
Sludge Factory Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Gledam drugaricine fotke na fejsu, kad ugledah jednu prelepu devojku na jednoj od fotografija. Uđem u njen profil, lepotica se zove Milica Žigić. Kada bih je smuvao, bio bih najsrećniji čovek na svetu.Pa je ozenis i uzmes njeno prezime!
Milosh76 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 (edited) Go shumi, go! Da pravis male uskoro! :ziga: Edited May 5, 2010 by Milosh76
Šumejker-Levi 9 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Pa je ozenis i uzmes njeno prezime! I onda budem Šumejker-Žigić 9Je l' nosi broj 9 na dresu? Ako nosi, onda mi se ON obratio kad sam birao nick?
Time Crisis Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Niko nije postavio intervju sa ? Zabušanti i ošljari. http://www.b92.net/sport/africkilavovi/igraci.php?yyyy=2010&mm=05&dd=04&nav_id=428785
hattori Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Gledam drugaricine fotke na fejsu, kad ugledah jednu prelepu devojku na jednoj od fotografija. Uđem u njen profil, lepotica se zove Milica Žigić. Kada bih je smuvao, bio bih najsrećniji čovek na svetu.ne znam kakva je ta tvoja milica , ali meni je mirjana -khairallah = !
Recommended Posts