May 3, 201015 yr otvorio nalog... <_< pa, napravili smo forum samo da bi to mogli pisati:ziga: :ziga:Ja sam zbog toga naučio da pišem.
May 4, 201015 yr veceras ako ne bude hteo da igra u prvoj dace bar 3 komada...a ako mu se zaigra uzima onu kopackicu od mesija. :ziga:
May 4, 201015 yr igrao u prvoj, izasao u 63. minutu, kad je sve bilo reseno...cisto da malo i vilja oseti travicu... :ziga:
May 5, 201015 yr :ziga: :ziga: Samo da skrenem pažnju (ne vidi se u ovoj maloj rezoluciji) da su ova tri fudbalera Espanjola namerno dobila kartone kako bi im pored imena stajao smajli koji hejluje u pravcu strelca dva pogotka...
May 5, 201015 yr Gledam drugaricine fotke na fejsu, kad ugledah jednu prelepu devojku na jednoj od fotografija. Uđem u njen profil, lepotica se zove Milica Žigić. Kada bih je smuvao, bio bih najsrećniji čovek na svetu.
May 5, 201015 yr Gledam drugaricine fotke na fejsu, kad ugledah jednu prelepu devojku na jednoj od fotografija. Uđem u njen profil, lepotica se zove Milica Žigić. Kada bih je smuvao, bio bih najsrećniji čovek na svetu.Pa je ozenis i uzmes njeno prezime!
May 5, 201015 yr Pa je ozenis i uzmes njeno prezime! I onda budem Šumejker-Žigić 9Je l' nosi broj 9 na dresu? Ako nosi, onda mi se ON obratio kad sam birao nick?
May 5, 201015 yr Niko nije postavio intervju sa ? Zabušanti i ošljari. http://www.b92.net/sport/africkilavovi/igraci.php?yyyy=2010&mm=05&dd=04&nav_id=428785
May 5, 201015 yr Gledam drugaricine fotke na fejsu, kad ugledah jednu prelepu devojku na jednoj od fotografija. Uđem u njen profil, lepotica se zove Milica Žigić. Kada bih je smuvao, bio bih najsrećniji čovek na svetu.ne znam kakva je ta tvoja milica , ali meni je mirjana -khairallah = !