Кристофер Лумумбо Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 da budemo potpuno precizni cela jedna vojska je služila jednom ne znam da li smem ovo da kazem, ali prica se da je oborio nevidljivog.
Кристофер Лумумбо Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 vidic o Žigić... „Ja Žigića volim, sa njim sa igrao i osvajao trofeje, on je simpatičan čak i onima koji ga ne znaju. Ja sa njim imam odličan odnos, on je čovek naroda, nije se promenio ni kad je otišao u Valensiju“.
nemoderisani Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 vidic o Žigić... „Ja Žigića volim, sa njim sa igrao i osvajao trofeje, on je simpatičan čak i onima koji ga ne znaju. Ja sa njim imam odličan odnos, on je čovek naroda, nije se promenio ni kad je otišao u Valensiju“. Nadčovek o Bogu
stevo glogovac Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 i kako sada sinu ikada više da kažem " ne možeš sladoled boleće te grlo"...ima bre da gutamo
sherman Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 i kako sada sinu ikada više da kažem " ne možeš sladoled boleće te grlo"...ima bre da gutamo
Recommended Posts