Jump to content
IGNORED

Žiga

harper lee

Recommended Posts

Posted

Samo da prijavim da sam izvukao :ziga: medju slicicama za SP2010Hvala mu :Hail:

Posted

jedno je sigurno :ziga::ziga::ziga: kao duplikat ne postoji ne moze da se menja ali zato moze da se zalepi na mesto bilo kojeg drugog igraca iz bilo koje reprezentacije i samim time tom doticnom igracu ucini veliku cast i poveca vrednost.

Posted

to sto se ovde prodaje je lazni album, da narodu uzmu pare!pravi ima samo 1 slicicu za sakupiti!:ziga:

Posted
:ziga: Nisam imao jos uvek tu srecu da dobijem najvredniju™, ali cu je dobiti makar uzeo kes kredit!:ziga:
Posted

Dugo me nije bilo ovde. Nemam opravdanja. :(:ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga: :ziga:

Posted
9skd jdko der67olv.
ja znam da bi ti On oprostio, ali bojim se da narod nece.
Posted (edited)

Je l' gled'o neko vesti na B92? Sutra svi na trafike, svako po 16 albuma! Ako popunite, popunite. :ziga:Ako ne, nema veze! :ziga: :ziga: :ziga:

Edited by McCabe
Posted

jebote, kako napreduje fudbal u spanjolskoj od kad je :ziga: otiso tamo.

Posted (edited)

pretero je sa prenosenjem znjanja, ali ko smo mi da zameramo 1 :ziga:.:ziga:

Edited by hattori
Posted
Je l' gled'o neko vesti na B92? Sutra svi na trafike, svako po 16 albuma! Ako popunite, popunite. :ziga:Ako ne, nema veze! :ziga: :ziga: :ziga:
Pojašnjenje?
Posted
:ziga: : Nisam bio na meti pljačkašaSrpski reprezentativac :ziga: demantovao je da se našao na meti pljačkaša u Španiji.On je u izjavi za “Sport” rekao da mu nije jasno zbog čega se on našao u centru pažnje kada je u pitanju bio pokušaj pljačke Valensije.“Pljačkaši su pokušali da uzmu pare iz klupske kase. Ne znam zbog čega sam se ja našao u čitavoj priči. Verovatno zato što ovih dana Valensija treba da plati drugu ratu Rasingu za moj prelazak na Mestalju. Policija je brzo reagovala i pohvatala aktere, koji su imali lažnu menicu. Jedina istina je da mene niko nije mogao da ugrozi”, rekao je :ziga: za “Sport”. Napadač srpske reprezentacije ističe da je zadovoljan uslovima u Valensiji, ali da ne može da pobegne od priča o njegovom odlasku sa Mestalje. “Nema ništa novo. Rano je da pravim neke planove. Imam dobar ugovor, pa samo ako stigne bolja ponuda od većeg kluba, mogao bih da razmišljam o odlasku”, ističe :ziga:. On je svestan greške koju je napravio kada je zaradio isključenje na duelu protiv Saragose. “Reagovao sam impulsivno, pošto mi se igralo. Na kraju se sve izgladilo i mirno nastavljam sezonu. Cilj mi je da igram što više. Iskreno, osećam da sam spreman da pomognem klubu u narednim utakmicama”, tvrdi :ziga:. Valensija u četvrtak igra u Madridu protiv Atletika revanš meč četvrtfinala Lige Evrope. Prvi duel završene je bez pobednika 2:2.>>>
:ziga: