kovik Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 (edited) 1 je giganton 1 je :ziga:nton Edited January 4, 2010 by kovik
Milosh76 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 prijatan radni dan ruke mi jos bride od aplauza za onakvu majstoriju...
Filipenko Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Pošto je jedan od roditelja tog deteta očito sa Dalekog Istoka, samo da priupitam da li je Žigina žena Japanka ili Kineskinja? ^_^
tsva Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Jeste li razgovarali sa Žigićem o tome?- Bili smo cimeri u Irskoj! Skoro celu noć smo pričali o Zvezdi. Dao mi je mnogo saveta, koje već koristim. Žiga je dobar momak, od kog ima šta da se nauči!I 1 Dejan Lekiz zna ko je i zta je :ziga:
hattori Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Pošto je jedan od roditelja tog deteta očito sa Dalekog Istoka, samo da priupitam da li je Žigina žena Japanka ili Kineskinja? ^_^ je vanzemaljac.ima oci na tatu!
Moća Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 (edited) klik na smajli... Edited January 4, 2010 by Moca
tsva Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 klik na smajli...sto samo pokazuje koliko mi idemo ispred vremena jer smo na vreme prepoznali
ΟΛΥ Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 - Gol posvećujem ćerkici Milici! Srećan sam zbog pogotka, Hoakin mi je zaista dobro asistirao - izjavio je Žigić po završetku meča.Ove sezone odigrao je 94 minuta u dresu Valensije kada je reč o Primeri . I pored tako skromne minutaže, uspeo je da postigne dva gola. Četvrtog oktobra na „El Sardineru“ u Santanderu, golom u 61. minutu srušio je klub u kojem je imao mnogo uspeha od kako je došao u Španiju.za 94 minuta osvoji 6 bodova
hattori Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 za 94 minuta osvoji 6 bodova to kad je u UAlensiji!inace za 6 minuta osvoji 94 boda!
Recommended Posts