Jump to content

Featured Replies

1 je giganton :ziga:
1 je :ziga:nton :ziga:

Edited by kovik

• Replies 11.4k
  • Views 779.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Dobro jutro:ziga:

:ziga: prijatan radni dan :ziga: ruke mi jos bride od aplauza za onakvu majstoriju... :ziga:
:wub::ziga:

Pošto je jedan od roditelja tog deteta očito sa Dalekog Istoka, samo da priupitam da li je Žigina žena Japanka ili Kineskinja? ^_^

:ziga: topi sneg u Srbiji...
Jeste li razgovarali sa Žigićem o tome?- Bili smo cimeri u Irskoj! Skoro celu noć smo pričali o Zvezdi. Dao mi je mnogo saveta, koje već koristim. Žiga je dobar momak, od kog ima šta da se nauči!
I 1 Dejan Lekiz zna ko je i zta je :ziga: :ziga: :ziga:
Pošto je jedan od roditelja tog deteta očito sa Dalekog Istoka, samo da priupitam da li je Žigina žena Japanka ili Kineskinja? ^_^
:ziga: je vanzemaljac.ima oci na tatu!:ziga:
:ziga:klik na smajli...

Edited by Moca

:ziga:klik na smajli...
sto samo pokazuje koliko mi idemo ispred vremena jer smo na vreme prepoznali :ziga::ziga::ziga:
- Gol posvećujem ćerkici Milici! Srećan sam zbog pogotka, Hoakin mi je zaista dobro asistirao - izjavio je Žigić po završetku meča.Ove sezone odigrao je 94 minuta u dresu Valensije kada je reč o Primeri :isuse: . I pored tako skromne minutaže, uspeo je da postigne dva gola. Četvrtog oktobra na „El Sardineru“ u Santanderu, golom u 61. minutu srušio je klub u kojem je imao mnogo uspeha od kako je došao u Španiju.
za 94 minuta osvoji 6 bodova :ziga:
za 94 minuta osvoji 6 bodova :ziga:
to kad je u UAlensiji!inace za 6 minuta osvoji 94 boda!:ziga:
:ziga:
:ziga:

Edited by kovik