hattori Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Vilja mjesec dana van terena pa ko ce sad da greje klupu?!
stevo glogovac Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 (edited) Vilja mjesec dana van terena dok se jednom vilji ne smrkne, fudbalskoj planeti ne svane lukavi mali satnici iz valencie, još su hteli sinoć da ga posvadjaju sa vernom i objektivnom publikom u santanderu...tako što će im dati gol.ali tamo žive sledbenici koji su prošli mnogo nedeljnih misa kod svetog Edited October 5, 2009 by Smilair
Кристофер Лумумбо Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 jebote, dzabe je perez ulozio onoliku lovu na pojacanja. :(
aram Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 jebote, dzabe je perez ulozio onoliku lovu na pojacanja. :(pa kad je glup, sta ce mu pojacanja pored 1
stevo glogovac Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 (edited) pa kad je glup, sta ce mu pojacanja pored 1 grešnik si. kaže se a ne ali se mlad, pa ti se oprašta, jer je milostiv Edited October 5, 2009 by Smilair
hattori Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 prasta, al to ne znaci da mu za ovo nece sjebati tiket od 1000 evara,golom u zaustavnom vremenu!
Nevernik Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 (edited) Nego, sto niste nama neupucenima prijavili da postoje dva Zigica?Ja danas vrtim kanale kad na sos-u vidim Zigu, daje intervju.Isti on, ista faca, glas, frizura...ali ipak nesto fali.Prica covek o Vranju i vaznoj pobedi. Ja se tu zbunio Na kraju saznao da Zigin brat igra za lokalni Proleter sa klise.Trebala bi Vosa da ga kupi, cisto radi patkometrije.Nas Ziga je bolji/lepsi od vaseg i slicno :) Edited October 5, 2009 by Nevernik
Кристофер Лумумбо Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Nego, sto niste nama neupucenima prijavili da postoje dva Zigica?Ja danas vrtim kanale kad na sos-u vidim Zigu, daje intervju.Isti on, ista faca, glas, frizura...ali ipak nesto fali.Prica covek o Vranju i vaznoj pobedi. Ja se tu zbunio Na kraju saznao da Zigin brat igra za lokalni Proleter sa klise.Trebala bi Vosa da ga kupi, cisto radi patkometrije.Nas Ziga je bolji/lepsi od vaseg i slicno :)lukicu, reaguj! anticu, reaguj!
clever bastard Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 je milosrdan i pravice se da ovo nije cuo a ti se edituj dok jos mozes
Recommended Posts