Jump to content
IGNORED

Žiga

harper lee

Recommended Posts

Posted

Ko je sutra na Ziginom meniju?:ziga:

Posted

nece valjda u rusiju :ph34r: calasana u tom slucaju treba naterati da se go kupa u terazijskoj cesmi :mad: koju ce prehodno napuniti zigoljubiteljskom kafom!zvanicni sajt valensije kaze da je ce igrati...

Porteros: César y Moyà Defensas: Miguel, Bruno, D. Navarro, Dealbert, Alexis, Maduro, Marchena y Mathieu Centrocampistas: Albelda, Pablo, Joaquín, Ever, Míchel, Mata y Silva. Delanteros: Miku, Zigic y Villa.

Posted

Nakon neuspjelog pokusaja dovodjenja :ziga: Zenit je doveo 1 SOM-a.S konja na magarca

Posted

Nisu mogli da dodju do Boga pa su se zadovoljili 1 Igumanom

Posted

- Nisam pogrešio što sam odlučio da ostanem u Valensiji, iako je bilo poziva da promenim sredinu. Ni mene, ni čelnike kluba nisu zadovoljile ponude koje su stizale na „Mestalju“. Ne mislim da mrdam iz Valensije, želim da se radom nametnem i izborim mesto u startnoj postavi - istakao je Nikola Žigić.http://www.glas-javnosti.rs/clanak/sport/g...isam-zadovoljan :ziga:

Posted

Jel ima neki zigoljubitelj iole normalan stream za pracenje naseg :ziga: ?

Posted
Jel ima neki zigoljubitelj iole normalan stream za pracenje naseg :ziga: ?
evo. procitaj uputstva (link u vrhu stranice) da bi izbegao viewer limit.
Posted
evo. procitaj uputstva (link u vrhu stranice) da bi izbegao viewer limit.
izuzetno mi idu na qrac sa viewer limitom, a bas mi se i ne skida neki tamo programcic ... sta cu sad
Posted
izuzetno mi idu na qrac sa viewer limitom, a bas mi se i ne skida neki tamo programcic ... sta cu sad
Isti slucaj ovde... Na svu srecu pronasao sam ok stream bez tog limita:http://www.ustream.tv/channel/iraqgoals9Btw, Valensija bi izgleda da ispadne iz lige. U napadu im neki Villa i Silva. :unsure:
Posted

Takodje, 1 hejt na dzastinovo preseravanje.

Posted

Srpski napadač Mateja Kežman igraće na pozajmici u ruskom Zenitu iz Sankt Peterburga, saopštio je njegov sadašnji klub PSŽSto bi znacilo sa :ziga: ne ide u Zenit.