Costanza (Karma Police) Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Barsa želi !Laporta ovih dana izmišlja kako dobija nekakve "stratosferske" ponude za Etoa jer želi da mu na lep način, budući da je ovaj dosta dao više-od-kluba Klubu, saopšti da im više jednostavno nije potreban jer 1 stiže u Blaugranu. A i krajnje je vreme bilo da uz Messija zaigra i MESIJA, Naš Gospodar i Kralj, Njegovo Visočanstvo koje ovde slavimo.
Psihodelija Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 (edited) u to ime, li:ziga: Edited June 29, 2009 by Psihodelija
pp34 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 3 dana bez ijednog na svetom topicu ??? stidi se PDF sporte:ziga: :ziga: :ziga:
dragance Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Vreme je da dobije i svoj PDF, jer je ocito da PDF Sport nije dostojan. za PDF
Pokojni Ruxin Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ima li kakvih informacija koja to ekipa preuzima od Reala epitet najjače™ pojačane tokom ovog prelaznog roka? Mislim, razume se da se naš , kao 1 veliki prijatelj fudbala pre svega, ne bi podao fašistima™ ni za kakve novce...koliko god to oni želeli. -_-
Zli Gli Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Svetski poznati i priznati DJ, Tom Novy, odradio je pesmu u cast velikom :ziga:Pesma nje je zasigurno je buduci svetski hit za sva vremena Ritam je laganeze, bas kao i nacin na koji nas igra und zabija
minka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 :ziga: :ziga:Povucen u osamu moravske doline, u tisini sam kontemplirao o poreklu zivota i njegovom konacnom ishodu. Shvatio sam ontolosku istinu da je 1 i jedini. Zivot pocinje sa , zivot se njime i zavrsava. Kosmos je konacan, je beskonacan.
Recommended Posts