minka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 „Rođen sam kao Zvezdaš, odrastao sam kao Zvezdaš i zauvek ću ostati Zvezdaš. Mogu ja da odem iz kluba, ali Crvena zvezda neće nikada iz mog srca. Srećan sam što sam nosio crveno-beli dres i znam da će moja Zvezda ponovo biti ponos miliona navijača“, ističe Nenad Milijaš.Lepse je izdaleka...Pozdrav Kapetanu Mikiju, uz zelju da se razmase u PL.
football_addict Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Kakve ovo veze ima sa (osim sto je indirektno podigao cenu Milijasu)? I zasto je odjednom u naslovu topića malo ž?? <_<
pp34 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Kakve ovo veze ima sa (osim sto je indirektno podigao cenu Milijasu)? I zasto je odjednom u naslovu topića malo ž?? <_<izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo, valjda ce nam oprostiti.
ducca Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Navodno se Wolfsburg zanima za Ta na na na na na na na Liga sampiona....
football_addict Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Navodno se Wolfsburg zanima za Ta na na na na na na na Liga sampiona....Pa da sledece godine i golman budu najbolji napadacki tandem u istoriji Bundes lige.
LeBron Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Navodno se Wolfsburg zanima za Ta na na na na na na na Liga sampiona....Valensiji ce da se pokvari fax od silnih ponuda za Los Che must be worried about the health of their overworked fax machine. Bundesliga champions Wolfsburg are closely monitoring the situation of Valencia's Nikola Zigic.
ΟΛΥ Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 wolsburg, stutgart, hamburger, od ranije west ham, aston vila, sunderland, blackburn, espanjol... a u igru je usao i lyon...klik -benzema ne bi bilo fer prema florentinu, tolki milioni, a sve bi bilo jasno...
Psihodelija Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 (edited) da ne bi doslo do zagusenja ovog novog i ultrabrzog servera, bolje je da licitiramo klubovima koji nisu zainteresovani za .takav klub naravno ne postoji, kruzi™ prica da se i partizan zainteresovao za usluge 1 samo da bi imali tu cast da ih odbije.da i oni osete kako je biti velikan, davno je bila ta '66. Edited June 15, 2009 by Psihodelija
ZokiAsov Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Njegovo visocanstvo navija za Partizan od malih nogu, problem je bio samo sto je Bjeki bio smesan na terenu, pa je iz revolta otis`o tamo gde je otis`o.
minka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 poredjenje bilo kojeg igraca za je huljenje. Njemu ostali igraci nisu ni do ramena, bukvalno
Recommended Posts