Jump to content
IGNORED

Žiga

harper lee

Recommended Posts

Posted
:blink: Zasto su prva dva gola pripisana tamo nekome, kada se lijepo vidi da ih je Ziga dao? :ziga:
Red je i da drugi budu strelci. :ziga: je ionako svejedno, on moze da da gol kad god to pozeli.
Posted

Nakon tri kola u kojima je :ziga: pokazao svu velicinu svog :heart:, i u kojima je prastanjem i ljubavlju opominjao golmane da se dozovu pameti, nista nije pomoglo. Neiskuskni Valjadolidjani su u svojoj gordosti pomislili da se Rasing moze pobediti. :ziga: im je objasnio zasto ne moze...1 gol i tri asistencije (ako niste primetili, :ziga: je kod 3. gola pipnuo loptu 2x glavom, tako da je sam sebi asistirao).:Hail::ziga:

Posted
:ziga: za opstanak RASING će i sledeće sezone igrati protiv Barselone, Reala, Valensije... pošto je :ziga: (27), novim golom za pobedu protiv Valjadolida (3:2) rukovodstvu kluba i navijačima doneo miran san dva kola pre kraja šampionata španije.- Bilo je teško vratiti se u igru posle dva primljena pogotka za samo sedam minuta - jasan je :ziga: .Sveje krenulo na vodenicu Rasinga posle isključenja igrača gostiju.- Otvorile su nam se sve karte, krenuli smo na pobedu. Uspeli smo da izjednačimo, a onda smo strpljivo čekali njihov kiks. I na kraju ga dočekali.Sjajni napadač je u 85. minutu nadvisio golmana Valjadolida i glavom postigao gol za veliko slavlje.- Bili smo svi srećni i zadovoljni, a ja sam udario u pravom trenutku pečat na dobru sezonu u Rasingu. Bilo je važno da pobedimo i tako izbegnemo kalkulacije oko opstanka pošto Sportingu bežimo pet bodova.Ostalo je još prvenstvenih 180 minuta, :ziga: je do sada na 18 mečeva 12 puta bio strelac.- Moja misija se ovde bliži kraju i po slovu ugovora od juna sam ponovo igrač Valensije, a da li ću ostati na ?Mestalji? biće poznato za nekoliko nedelja. Ponuda ima i sve je otvoreno - zaključio je :ziga: , za kojeg je veoma zainteresovana Aston Vila.Prema najavama spremni su da izdvoje čak 18 miliona evra... :ziga: REPREZENTACIJA, PA ONDA ODMORVEĆ 1. juna :ziga: dolazi u Beograd na pripreme reprezentacije za mečeve sa Austrijom (6. jun - ?Marakana?) i Farskim Ostrvima (10. jun - Toršavn).- Neću igrati zbog kartona prvi meč, ali ću raditi da sačuvam formu :ziga: , Odmor sledi tek kada upišemo šest bodova u kvalifikacijama - jasan je :ziga: .
Posted

Nije to za opstanak, to je ispunjena zelja svih pravih ljubitelja bubamare jer da Rasing nije pobedio, Primera bi propala, pa su hteli na vreme da obezbede sponzore. Ako :Hail::ziga: ode u Englesku svi sponzori ima da se presele na Ostrvo, zato je bilo bitno da zainteresuju :Hail::ziga: da obezbedi Primeri sponzore.

Posted

Sram nas bilo, celu noc ni slovce posveceno :ziga:Evo ja klecim na olovkama...:Hail::ziga:

Posted

španska štampa ističe da statistika ne otkriva pravu sliku :ziga: zasluga budući da ne postoje parametri koji beleže sve njegove skokove u oba šesnaesterca, koliko protivničkih fudbalera pokušava da ga zaustavi prilikom prekida i koliko to prostora ostavlja njegovim saigračima.Naravno da ne postoje parametri kojima bi se merio :ziga: - :ziga: je parametar za sve.:Hail::ziga:

Posted

brisi ovo :mad: sta ima nama spanska stampa da objasnjava ko je :ziga:

Posted

Ja čekam zvaničnu potvrdu livescorea ili soccer standa :unsure: U svakom slučaju - :ziga:

Posted

Potvrdjeno :ziga: :ziga: :ziga: