ion Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Dobri:(Stephen King's) The MistFilm je, ja bih rekao, korektan, za žanr kome pripada; Ali kraj.. Trenutak kad se magla diže i glavni junak ukapira...Beng!Wild ThingsKo je tu koga zayebao?Taman kad neko hoće nekome da zabije "nož u leđa", otkrije da je to neko pre njega već učinio, a i da ga je upravo tog trenutka i njemu saterao. The IllusionistLepo zamišljeno, lepo učenjeno, neočekivano.Bedak:Ovde bi, umesto filma, radije stavio kraj/rasplet serije Lost.Toliko kenyaže ni oko čega.
ToniAdams Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Dobri:(Stephen King's) The MistFilm je, ja bih rekao, korektan, za žanr kome pripada; Ali kraj.. Trenutak kad se magla diže i glavni junak ukapira...Beng!to po meni jedan od najboljih (i najdepresivnijih) krajeva filmova inace. sa sve dead can dance u pozadini. spektakularno.
belch Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 sad ste me zainteresovali, u knjizi nema dizanja magle kolko se ja sećamsaću skinem
Gonzo Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 sad ste me zainteresovali, u knjizi nema dizanja magle kolko se ja sećamsaću skinemja skinio i spremam se za pogledat.
ToniAdams Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 (edited) pa mlogo je manje "otvoren" kraj nego u knjigi, a posto sam nihilist, meni je i bolji :) necu da vam recem sta bude, zaebavam se Edited July 17, 2011 by ToniAdams
ion Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 sad ste me zainteresovali, u knjizi nema dizanja magle kolko se ja sećamsaću skinemJBG, film mora da ima malo više... filmski kraj. :)
Gonzo Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 ček bre toni, koe je ovo sranje. aj što je ceo film težak klišej, kraj je totalno stupidan. šta kao on ih pobio, izašo iz auta i za 30 sekundi se raščišćava magla i stiže vojska. :lol:protraćih sat i pol života.
Recommended Posts