Jump to content
IGNORED

NNN rasplet filma

Aće

Recommended Posts

Posted

Dobri:(Stephen King's) The MistFilm je, ja bih rekao, korektan, za žanr kome pripada; Ali kraj.. Trenutak kad se magla diže i glavni junak ukapira...Beng!Wild ThingsKo je tu koga zayebao?Taman kad neko hoće nekome da zabije "nož u leđa", otkrije da je to neko pre njega već učinio, a i da ga je upravo tog trenutka i njemu saterao. The IllusionistLepo zamišljeno, lepo učenjeno, neočekivano.Bedak:Ovde bi, umesto filma, radije stavio kraj/rasplet serije Lost.Toliko kenyaže ni oko čega.

Posted
Dobri:(Stephen King's) The MistFilm je, ja bih rekao, korektan, za žanr kome pripada; Ali kraj.. Trenutak kad se magla diže i glavni junak ukapira...Beng!
to po meni jedan od najboljih (i najdepresivnijih) krajeva filmova inace. sa sve dead can dance u pozadini. spektakularno.
Posted

sad ste me zainteresovali, u knjizi nema dizanja magle kolko se ja sećamsaću skinem

Posted
sad ste me zainteresovali, u knjizi nema dizanja magle kolko se ja sećamsaću skinem
ja skinio i spremam se za pogledat.
Posted (edited)

pa mlogo je manje "otvoren" kraj nego u knjigi, a posto sam nihilist, meni je i bolji :)

necu da vam recem sta bude, zaebavam se

Edited by ToniAdams
Posted

must.. not.... open... spoiler.......

Posted

ovaj tvoj sam otvorila bez problema -_-

eyebrow.gif

Posted

vise volis njegov nego moj <_<

Posted

nije, njegov smatram bezazlenim za razliku od tvog

fear.gif

Posted

a to ne znam, znam da je fakat moj duzi.

Posted
JBG, film mora da ima malo više... filmski kraj. :)
Posted

ček bre toni, koe je ovo sranje. aj što je ceo film težak klišej, kraj je totalno stupidan. šta kao on ih pobio, izašo iz auta i za 30 sekundi se raščišćava magla i stiže vojska. :lol:protraćih sat i pol života.