July 17, 201113 yr Dobri:(Stephen King's) The MistFilm je, ja bih rekao, korektan, za žanr kome pripada; Ali kraj.. Trenutak kad se magla diže i glavni junak ukapira...Beng!Wild ThingsKo je tu koga zayebao?Taman kad neko hoće nekome da zabije "nož u leđa", otkrije da je to neko pre njega već učinio, a i da ga je upravo tog trenutka i njemu saterao. The IllusionistLepo zamišljeno, lepo učenjeno, neočekivano.Bedak:Ovde bi, umesto filma, radije stavio kraj/rasplet serije Lost.Toliko kenyaže ni oko čega.
July 17, 201113 yr Dobri:(Stephen King's) The MistFilm je, ja bih rekao, korektan, za žanr kome pripada; Ali kraj.. Trenutak kad se magla diže i glavni junak ukapira...Beng!to po meni jedan od najboljih (i najdepresivnijih) krajeva filmova inace. sa sve dead can dance u pozadini. spektakularno.
July 17, 201113 yr sad ste me zainteresovali, u knjizi nema dizanja magle kolko se ja sećamsaću skinem
July 17, 201113 yr sad ste me zainteresovali, u knjizi nema dizanja magle kolko se ja sećamsaću skinemja skinio i spremam se za pogledat.
July 17, 201113 yr pa mlogo je manje "otvoren" kraj nego u knjigi, a posto sam nihilist, meni je i bolji :) necu da vam recem sta bude, zaebavam se Edited July 17, 201113 yr by ToniAdams
July 17, 201113 yr sad ste me zainteresovali, u knjizi nema dizanja magle kolko se ja sećamsaću skinemJBG, film mora da ima malo više... filmski kraj. :)
July 17, 201113 yr ček bre toni, koe je ovo sranje. aj što je ceo film težak klišej, kraj je totalno stupidan. šta kao on ih pobio, izašo iz auta i za 30 sekundi se raščišćava magla i stiže vojska. :lol:protraćih sat i pol života.