Dankan Ajdaho Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Od sportskih sam imao dva kineza, jedan no name, jedan SJ nešto, Soni AS50 ako se ne varam, GoPro Silver 7, ovo je bukvalno druga dimenzija u odnosu na sve pomenute, naročito na đubre zvano GoPro, koje realno ne bi trebalo da košta 50 evra koliko je govno u pitanju.
Frank Pembleton Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 1 minute ago, Dankan Ajdaho said: Od sportskih sam imao dva kineza, jedan no name, jedan SJ nešto, Soni AS50 ako se ne varam, GoPro Silver 7, ovo je bukvalno druga dimenzija u odnosu na sve pomenute, naročito na đubre zvano GoPro, koje realno ne bi trebalo da košta 50 evra koliko je govno u pitanju. Ih sad bas toliko djubre?Ja jedno 2-3 puta akao taj GoPro nisam stekao utisak da je toliko djubre, doduse nisam nista ni ocekivao...
ragasto Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Šta ti tačno smeta? Imam GoPro Black 6 i fino me služi malo više od godinu dana...
Dankan Ajdaho Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Za ove druge ne znam, govorim o modelu koji je meni dopao. Poenta je da je snimak dobar samo u idealnim uslovima, tj napolju po suncu. Čim snimiš nešto u zatovrenom, ko da si snimao sa tosterom.
zorglub Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Stvarno, jel' neko upućen u auto-kamere? Koja najjeftinija vredi?
Frank Pembleton Posted November 27, 2019 Posted November 27, 2019 Stvarno, jel' neko upućen u auto-kamere? Koja najjeftinija vredi?Pitaj usera Tale... ... Shiit has hit the fan...
Dankan Ajdaho Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 (edited) Evo snimka od sinoć. Ozvučenje srednje jako, podešavanje mikrofona na srednje. Ne zvuči baš savršeno... Poručio sam eksterni mirkofon, stiže iz Japana, nadam se da će se dokoturati do Nikole Vranjkovića u KD 22.12, pa da vidimo da li će snimak biti bolji. Snimao sam i Front 242 u Akvarijumu u Pešti, tamo je bila manja prostorija i jače ozvučenje, nije baš sjajno ispao zvuk, postaviću uskoro i snimak odatle pa će moći da se uporedi. Edited December 8, 2019 by Dankan Ajdaho
Dankan Ajdaho Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 (edited) A evo i snimka iz Pešte. Mikrofon je bio podešen na "auto", ali očito nije mogao da hendluje bas. No, prostoija je bila mala, udaljenost od zvučnika nekih 3-4 metra. Pretpostavljam da sam stavio na "min" ili "mid" da bi bilo bolje, al' jbg, prvo korišćenje, ko je mogao znati... Videćemo kako će biti kada stigne eksterni mirkofon. Edited December 8, 2019 by Dankan Ajdaho
Sestre Bronte Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 njih i da si snimao na mute ne bi bila šteta, dapače
kud u maglu Simoviću Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 On 8.12.2019. at 17:15, Dankan Ajdaho said: Videćemo kako će biti kada stigne eksterni mirkofon. neće biti bog zna šta bolje, sve i da si dao 1000€ za majk tonski kvalitet snimka iz publike će biti buljson
Dankan Ajdaho Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Ja se nadam da će makar bolje hendlovati od internog overload zbog preglasnog zvuka. Videćemo za par dana.
kud u maglu Simoviću Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 hmm to ne zavisi toliko od mikrofona, externi je bolji svakako, koliko od kamere tj kamera bi trebala da poseduje potenciometre kojima se reguliše nivo tona koji se snima
Dankan Ajdaho Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Ima ona 3 odnosno 4 nivoa. Auto, low, middle i high. Urbana sam snimao na mid i ispalo je bolje, mada ne i perfektno. Isto ću probati i sa eksternim ako stigne na vreme.
kud u maglu Simoviću Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 to mu dođe komprimovani ton, koncert probaj seledeći put da snimaš na low trebalo bi da je bolje
Recommended Posts