banecare1 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Sad ste me zainteresovali. Ja imam matori Fuji E550 koji pravi (za moje potrebe) sjajne fotografije i "pristojan" video zapis.Kada se snima napolju, onda video OK, ali kada se snima u unutra, pod veštačkim svetlom, e onda je to već problem, jer je slika tamna i "zrnasta". Hteo bih da ga zamenim, da kvalitet fotografija ostane isti (ili eventualno bolji), a da dobijem bolji kvalitet video snimka. Naročito ono što se snima unutra.Takođe, ne bih sada da dajem neki extra veliki keš. U obzir dolaze i polovanjaci.Hajde, dajte preporuke.Gazo, Bane, jel' ovi vaši fotoaparati daju kvalitetan snimak i u kućnim uslovima? ovo je gore od kucnih uslova. u originalu je HD kvalitet, sajt resajzuje video.
korindjar Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 (edited) bi li ste kupili ovo?http://www.pivotvideo.com/ Edited June 30, 2011 by korindjar
Indy Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 (edited) Sad svako moze da ima drone... Ima i 2 kamere, otuda na ovoj temi (inace ne znam gde ide).http://www.youtube.com/watch?v=mgU1TeHRPKI Edited November 9, 2012 by Indy
kud u maglu Simoviću Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 samo ako nisi u Srbiji, rado bih ga posedovaoovde treba za koji dan da se pojavi Hero3, po mom mišljenju najbolja mala kamera
Frank Pembleton Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 samo ako nisi u Srbiji, rado bih ga posedovaoovde treba za koji dan da se pojavi Hero3, po mom mišljenju najbolja mala kameraSto bi rekli "ozbiljna zajebancija"...Jos kad znas sta moze i mozda bitnije za sta nije...odlicna kupovina...Ne znam koliko ce lihvari ovde da zacepe...
ivy Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 dakle Hero3 jede malu decu kakva je kamera <_< ...od 15. će biti da se kupi kod nas ali to nema smisla...najeftinije je da se kupi preko,najbolje u Americi pa da ti neko donese
kud u maglu Simoviću Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 (edited) Sto bi rekli "ozbiljna zajebancija"...Jos kad znas sta moze i mozda bitnije za sta nije...odlicna kupovina...Ne znam koliko ce lihvari ovde da zacepe...turiš na glavu i snimiš film, ovi naši prodaju i wifi kombo kit, da možeš da gledaš kadar i materijal (takodje i brišeš) na "pametnim " telefonimakod keca i dvojke je to bio najveći problem dok nisu izbacili ona ledja sa displejom, morao si dobro da znaš optiku kamere tj. ugao koji snima da bi na kraju bio zadovoljan kadrom, a to si saznao tek kad je povežeš na komp, a i sa displejom nije bilo jednostavno pogotovi kada si je kačio na negodna mesta pa skoro i nisi mogao da ga koristišnaravno uze ti ga sa dodatnom baterijom, vrlo brzo je spržidakle Hero3 jede malu decu kakva je kamera...od 15. će biti da se kupi kod nas ali to nema smisla...najeftinije je da se kupi preko,najbolje u Americi pa da ti neko doneseamerička šema ispadne 100 baka jeftinija, nije za bacitiimaš nekog u USA <_< Edited November 9, 2012 by kud u maglu Simovicu
ivy Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 američka šema ispadne 100 baka jeftinija, nije za bacitiimaš nekog u USA <_<nemam :( i mi smo se napatili kada smo pre dve godine kupovali Hero1 i jedva nekako uspeli da iskurblamo da nam je donesu u Srbijicu majku,borili se sa poštom Amerike,carinom Srbije..čudo jedno..
Milosh76 Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Da podignem temu na vrh :D Dakle, kupio bih kamkoder-digitalnu kameru oko 250 evra do 300 maksiimum. Za oko mi je pala Canon Legria HF R406, Da li neko ima iskustva sa doticnom kamerom? Ako postoji nesto bolje u tom cenovnom rangu, slobodno predlozite. Hocu da imam dobru kameru za snimanja kad odem u neki lep grad, da slikam rodjendane i takve sitnice. Ne treba mi wifi konekcija i takva ludila, dovoljno je da ima kvalitetan video zapis, dobar zum i da se sve to snima na sd karticu.
Frank Pembleton Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Da podignem temu na vrh :D Dakle, kupio bih kamkoder-digitalnu kameru oko 250 evra do 300 maksiimum. Za oko mi je pala Canon Legria HF R406, Da li neko ima iskustva sa doticnom kamerom? Ako postoji nesto bolje u tom cenovnom rangu, slobodno predlozite. Hocu da imam dobru kameru za snimanja kad odem u neki lep grad, da slikam rodjendane i takve sitnice. Ne treba mi wifi konekcija i takva ludila, dovoljno je da ima kvalitetan video zapis, dobar zum i da se sve to snima na sd karticu. Da ne budem zakeralo...To sa "dobrim zumom" je najcesca greska kod kupovine i najveca navlakusa...za sta ti zapravo zum treba?Razmisli i shvatices da bolje da obratis paznju na druge stvari.Recimo ono sto ti fali je uvek "sirina"...
kud u maglu Simoviću Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Da ne budem zakeralo...To sa "dobrim zumom" je najcesca greska kod kupovine i najveca navlakusa...za sta ti zapravo zum treba?Razmisli i shvatices da bolje da obratis paznju na druge stvari.Recimo ono sto ti fali je uvek "sirina"... +1000k
Milosh76 Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Slazem se da je vise stvari bitno, a ne samo zato m ili samo senzor... Dajte neki predlog
Recommended Posts