April Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 e vish nisam znao za to. lepoa setio sam se i da imamo i adventisticku crkvu. udomili smo odbacene i prezrene subotare, pruzili im toplu bratsku ruku...troolooffJa sam cuo da ste jedno vreme furali i Hari Krisnu - valjda je jedan iz prve postave Zabranjenog Pusenja neko vreme bio tamo kad je stigao iz Sarajeva
Аврам Гојић Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Ja sam cuo da ste jedno vreme furali i Hari Krisnu - valjda je jedan iz prve postave Zabranjenog Pusenja neko vreme bio tamo kad je stigao iz SarajevaHare Krisne su do 1989. bile u Borci. posle su presli na Calije.
April Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Hare Krisne su do 1989. bile u Borci. posle su presli na Calije.Mozda je to motiv za novi hram na Karaburmi? Odbrana srpskog Dunava?
Аврам Гојић Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Mozda je to motiv za novi hram na Karaburmi? Odbrana srpskog Dunava?Nope. U svrhu odbrane srpstva od najezde sekti valja privesti kraju izgradnju vracarskog spomen-hrama, jerbo su Kriske od pre 4 godine na Vracaru.
April Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Nope. U svrhu odbrane srpstva od najezde sekti valja privesti kraju izgradnju vracarskog spomen-hrama, jerbo su Kriske od pre 4 godine na Vracaru.Prilaze centru, znaci. E mi cemo da instaliramo 1 hram preko puta Pozorista
nemoderisani Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Prilaze centru, znaci. E mi cemo da instaliramo 1 hram preko puta PozoristaI jedan preko puta hrama.
Utvara Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 e vish nisam znao za to. lepoa setio sam se i da imamo i adventisticku crkvu. udomili smo odbacene i prezrene subotare, pruzili im toplu bratsku ruku...troolooffU Borči? Ja sam čuo da se mnoštvo adventista odlučilo da spašava živu glavu i bega u Ameriku, paljene su im crkve i napadani su. Niko živi o tome da pisne niti da ih zaštiti...
Hamlet Strašni Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Ja sam cuo da ste jedno vreme furali i Hari Krisnu - valjda je jedan iz prve postave Zabranjenog Pusenja neko vreme bio tamo kad je stigao iz SarajevaMinka, cini mi se. Bio je ozenjen cerkom moje razredne iz srednje
manitu Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Minka, cini mi se. Bio je ozenjen cerkom moje razredne iz srednje+1Minka
sherman Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 U Borči? Ja sam čuo da se mnoštvo adventista odlučilo da spašava živu glavu i bega u Ameriku, paljene su im crkve i napadani su. Niko živi o tome da pisne niti da ih zaštiti... pobegli su izgleda i iz amerike i dosli u ovu oazu verske trpeljivostia evo i kinezi digli sebi neki kurac na obodima borce. samo sto prepodne radi kao trafika a uvece je hram
расејан Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 pobegli su izgleda i iz amerike i dosli u ovu oazu verske trpeljivostia evo i kinezi digli sebi neki kurac na obodima borce. samo sto prepodne radi kao trafika a uvece je hramУ вецеу је храм? :PТамо(рж) сам до Њујорка ишао неким кинеским бусом, ноћним... биле су три фирме (Тигарбус, Данашњи бус и још једна) и имале су две аутобуске станице на километар једну од друге. Пошто су те станице радиле само два-три сата дневно (око 11 увече па док не прође последњи око 1 ујутро), преко дана су биле нешто друго. Једна је била перионица, а друга ресторан: "Wok 'n' Roll" :D.
April Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 samo sto prepodne radi kao trafika a uvece je hrama nocu masaza sa oralnom zavrsnicom? Kakvi majstori, taj narod je neunistiv.
sherman Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 a nocu masaza sa oralnom zavrsnicom? Kakvi majstori, taj narod je neunistiv.vec neko vreme se nosim mislju da postanem kinez
slepa živana Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 vec neko vreme se nosim mislju da postanem kineza vučeš malo na kineza
Recommended Posts