August 11, 201014 yr e vish nisam znao za to. lepoa setio sam se i da imamo i adventisticku crkvu. udomili smo odbacene i prezrene subotare, pruzili im toplu bratsku ruku...troolooffJa sam cuo da ste jedno vreme furali i Hari Krisnu - valjda je jedan iz prve postave Zabranjenog Pusenja neko vreme bio tamo kad je stigao iz Sarajeva
August 11, 201014 yr Author Ja sam cuo da ste jedno vreme furali i Hari Krisnu - valjda je jedan iz prve postave Zabranjenog Pusenja neko vreme bio tamo kad je stigao iz SarajevaHare Krisne su do 1989. bile u Borci. posle su presli na Calije.
August 11, 201014 yr Hare Krisne su do 1989. bile u Borci. posle su presli na Calije.Mozda je to motiv za novi hram na Karaburmi? Odbrana srpskog Dunava?
August 11, 201014 yr Author Mozda je to motiv za novi hram na Karaburmi? Odbrana srpskog Dunava?Nope. U svrhu odbrane srpstva od najezde sekti valja privesti kraju izgradnju vracarskog spomen-hrama, jerbo su Kriske od pre 4 godine na Vracaru.
August 11, 201014 yr Nope. U svrhu odbrane srpstva od najezde sekti valja privesti kraju izgradnju vracarskog spomen-hrama, jerbo su Kriske od pre 4 godine na Vracaru.Prilaze centru, znaci. E mi cemo da instaliramo 1 hram preko puta Pozorista
August 11, 201014 yr Prilaze centru, znaci. E mi cemo da instaliramo 1 hram preko puta PozoristaI jedan preko puta hrama.
August 11, 201014 yr e vish nisam znao za to. lepoa setio sam se i da imamo i adventisticku crkvu. udomili smo odbacene i prezrene subotare, pruzili im toplu bratsku ruku...troolooffU Borči? Ja sam čuo da se mnoštvo adventista odlučilo da spašava živu glavu i bega u Ameriku, paljene su im crkve i napadani su. Niko živi o tome da pisne niti da ih zaštiti...
August 11, 201014 yr Ja sam cuo da ste jedno vreme furali i Hari Krisnu - valjda je jedan iz prve postave Zabranjenog Pusenja neko vreme bio tamo kad je stigao iz SarajevaMinka, cini mi se. Bio je ozenjen cerkom moje razredne iz srednje
August 12, 201014 yr U Borči? Ja sam čuo da se mnoštvo adventista odlučilo da spašava živu glavu i bega u Ameriku, paljene su im crkve i napadani su. Niko živi o tome da pisne niti da ih zaštiti... pobegli su izgleda i iz amerike i dosli u ovu oazu verske trpeljivostia evo i kinezi digli sebi neki kurac na obodima borce. samo sto prepodne radi kao trafika a uvece je hram
August 12, 201014 yr pobegli su izgleda i iz amerike i dosli u ovu oazu verske trpeljivostia evo i kinezi digli sebi neki kurac na obodima borce. samo sto prepodne radi kao trafika a uvece je hramУ вецеу је храм? :PТамо(рж) сам до Њујорка ишао неким кинеским бусом, ноћним... биле су три фирме (Тигарбус, Данашњи бус и још једна) и имале су две аутобуске станице на километар једну од друге. Пошто су те станице радиле само два-три сата дневно (око 11 увече па док не прође последњи око 1 ујутро), преко дана су биле нешто друго. Једна је била перионица, а друга ресторан: "Wok 'n' Roll" :D.
August 12, 201014 yr samo sto prepodne radi kao trafika a uvece je hrama nocu masaza sa oralnom zavrsnicom? Kakvi majstori, taj narod je neunistiv.
August 16, 201014 yr a nocu masaza sa oralnom zavrsnicom? Kakvi majstori, taj narod je neunistiv.vec neko vreme se nosim mislju da postanem kinez