sherman Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 http://www.facebook....69848635&type=3leb ti jebem, u kojem univerzumu ovi zive. ovo je miks gejizma i hipsterizma - najludji hibrid!!!
Ryan Franco Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 pa nije loša jbt, viš da mislimo na istu
Ravanelli Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 dodela nagrada? za čega, koji achievment?btw komentarisali smo te šveljove žurke i na proteranima sa fb
Ryan Franco Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 jel tooavj u popskoj uniformi? taj me plaši.
Ravanelli Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 da da, to je taj Srđan Šveljo, multitalentovani momak rodom iz Crvenke sa trenutnim boravištem u Novom Sadu, urednik je svog online lifestylemagazina, ”UrbanLook”. U muzičkom svetu poznatiji je kao DJ Fanatik, muzički urednik na novosadskom “IN radiju” i autor nekoliko popularnih emisija. Posebno se ističe emisija “Šik mjuzik” na online “Elektrana” radiju. Modnim sladokuscima poznatiji je kao modni urednik magazina ”JOY” od 2003. godine, i stilista na mnogim revijama i modnim događajima. Bio je modni urednik magazina ”L ‘Officiel” i ”CKM”. Takođe, Srđan je kreativni direktor novosadskog Kult Festa. Veliki zaljubljenik u elektronsku muziku, modu i modnu fotografiju, a uskoro kolumnista jednog svetski poznatog modnog sajta. A ja bih dodala i – inspirativan sagovornik koji širi neverovatnu pozitivnu energiju.
ToniAdams Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 meni taj deluje ko neka budala, da ne kazem ludak.
Caligula Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 meni taj deluje ko neka budala, da ne kazem ludak.eh sad. Ja odma znao da je neki umetnikSrđan Šveljo, multitalentovani momak rodom iz Crvenke... vidi se po svemu jbg. I cvikeri i mantija i jurodivi pogled, toliko ruzan da je magneticno lep - prosto, ako ti za zurku treba i neki umetnik kao dekoracija, ovaj je 1:1.
Caligula Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 detalji, brizljivo rucno pravljene ogrlice od metaka i kljuceva, 1posebnost
Töölönlahti Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Sreća pa nijedan hipster nije gledao Ugly Betty, inače bi ovu isterali napolje pošto je kopirala ABC mainstream:
Dr Arslanagić Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 primetio sam po ovim slikama da se hipsteri po BG stalno okupljaju u nekom kupatilu... jel to taj famozni Staklenac?
betty Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Meni sladak ovaj levi. Najozbiljnije.prezivela si veliki gubitak, kad prodje stanje shoka proci ce i ove devijacije ukusa.
Lezilebovich Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 a da li ste sigurni da su ovo hipsteri na dodeli urbanlook nagrada ? mislim, koji bi hipster išao na nešto što se zove urbanlook ?
Recommended Posts