Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Pike iskoristio povredu i odigrao Event pokerstars turnir i u konkurenciji najboljih svetskih pokerasa osvojio 3 mesto i 40950 evara. Ulaz na turnir bio 5 iljada.

Posted

Neće ovog De Heu, pa to ti je :D

Posted (edited)

valjda je ovo najpogodniji topic za ovo...savo milosevic ce biti u strucnom stabu branka brnovica, u cg reprezentaciji, a mozda ce dobiti i neku jacu funkciju u savezu

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

Ne znam da li je ovo spomenuto i na jednom topicu pa ću strpati ovdje:zadnjeg dana prelaznog roka Anži je dogovarao prelazak Hulka iz Porta za 87 miliona eura odštete. Porto je prihvatio ponudu, Anži se već dogovorio sa Brazilcem oko ličnih primanja, a onda je predsjedniku Porta palo na pamet da traži ljepšu i okrugliju cifru pa je tražio 90 miliona eura nakon čega je Anži odustao od transfera. Portov predsjednik se vjerovatno sjetio da je rekao da je Falcao na prodaju, a Hulk ne. Teško da bi se dobro proveo kod navijača da proda obojicu u istom transfer-prozoru.

Posted
zadnjeg dana prelaznog roka Anži je dogovarao prelazak Hulka iz Porta za 87 miliona eura odštete. Porto je prihvatio ponudu, Anži se već dogovorio sa Brazilcem oko ličnih primanja, a onda je predsjedniku Porta palo na pamet da traži ljepšu i okrugliju cifru pa je tražio 90 miliona eura nakon čega je Anži odustao od transfera. Portov predsjednik se vjerovatno sjetio da je rekao da je Falcao na prodaju, a Hulk ne. Teško da bi se dobro proveo kod navijača da proda obojicu u istom transfer-prozoru.
Kako ne. Odustalo se od prelaska zbog 3 miliona (1/30 ukupnog dela), a dodatni razlog je i to što je obećao navijačima da neće prodati oba glavna igrača. Verovatno očekuju punu klauzulu od 100, pa im je ovih 90 malo. Naredne sezone u ovo vreme će Hulk biti u nekom drugom timu, a cifra za koju će biti prodat, neće biti veća od cene koju je Atl. Madrid dao za Falcaa.
Posted

Uskoro ce se igraci prodavati za okruglo 100 miliona ako se ovako nastavi. Meni na pamet ne pada nijedan drugi sport koji moze fudbal iz Evrope da skine sa mesta broj jedan, a uz ovoliki broj Arapa i Rusa, nakon izlaske iz ekonomske krize, verovatno ce krenuti jos neki skok cena. Ne daj Boze da Anzi, PSG i Siti budu zainteresovani za istog igraca...

Posted
Uskoro ce se igraci prodavati za okruglo 100 miliona ako se ovako nastavi. Meni na pamet ne pada nijedan drugi sport koji moze fudbal iz Evrope da skine sa mesta broj jedan, a uz ovoliki broj Arapa i Rusa, nakon izlaske iz ekonomske krize, verovatno ce krenuti jos neki skok cena. Ne daj Boze da Anzi, PSG i Siti budu zainteresovani za istog igraca...
Pazi, baš ovaj Hulk bi mogao biti taj igrač za kojeg bi svaki nouveau riche (za godinu-dvije će se spomenutoj ekipi pridružiti i Malaga) dao "stotku" bez da trepne. Van Petice nema boljeg igrača od njega (podsjeća me na svog vršnjaka Rooneya), ima 25 godina i već je dokazana vrijednost u evropskim takmičenjima. Marketinški potencijal nije zanemarljiv (igrao je u Japanu, a osim toga - ko ne bi kupio dres omiljenog kluba sa natpisom "Hulk"?) tako da bi se ta investicija itekako isplatila, i na terenu i van njega.
Posted
Pazi, baš ovaj Hulk bi mogao biti taj igrač za kojeg bi svaki nouveau riche (za godinu-dvije će se spomenutoj ekipi pridružiti i Malaga) dao "stotku" bez da trepne. Van Petice nema boljeg igrača od njega (podsjeća me na svog vršnjaka Rooneya), ima 25 godina i već je dokazana vrijednost u evropskim takmičenjima. Marketinški potencijal nije zanemarljiv (igrao je u Japanu, a osim toga - ko ne bi kupio dres omiljenog kluba sa natpisom "Hulk"?) tako da bi se ta investicija itekako isplatila, i na terenu i van njega.
Pitanje je samo da li bi on bio spreman da sa 25 godina ide u Rusiju, pa ne znam koji novac da je u pitanju. Eto jeste otišao u Anži, ali je on ipak u silaznoj putanji (mada mislim da je još komotno jednu-dve sezone mogao da odigra praktično u bilo kom klubu). Slično važi i za Malagu, PSŽ i ostale novobogataše...Dok god ne ostvare neke značajnije rezultate, sumnjam da će bilo koji od igrača oko koga se vrte ove sulude cifre pre otići tamo ukoliko ima ponudu Barse, Reala, Mančestera pa makar se radilo i o dosta manje para.