December 12, 2024Dec 12 Ne znam gde bih najpre stavio ovu interdisciplinarnu zbirku... sustine postojanja i zivota. Okacicu ovde i osecacu se kao Paspalj kad je izvadio one ploce iz kontejnera UNESCO bastina
December 13, 2024Dec 13 https://www.index.hr/sport/clanak/hrvatski-klub-iz-podravine-zbog-grba-dobio-ultimatum-od-brightona/2623670.aspx#
December 22, 2024Dec 22 @napadaj Ok, moras da nam nadjes snimak sad..ovakve stvari sam vidjao samo na kukuruz liga tekmama, kad gosti napadnu i iznabadaju sudiju
December 22, 2024Dec 22 Da nije možda klupa komplet uletjela da se šiba pa ih sudija odstranio zbog toga Edited December 22, 2024Dec 22 by James Marshall
December 22, 2024Dec 22 8 minutes ago, SNARC said: @napadaj Ok, moras da nam nadjes snimak sad..ovakve stvari sam vidjao samo na kukuruz liga tekmama, kad gosti napadnu i iznabadaju sudiju Naslov klipa daje još zabave
December 22, 2024Dec 22 Ako sam dobro video, one jure nekog lika da napadnu i obracunaju se sa njim. Bome je svet napredovao u ovih nekoliko poslednjih decenija..srecom.
January 12Jan 12 Nabrojte 5 uspešnih napadača koji su bili prevaranti, tj. bili su bankarski službenici, ali im je toliko išlo davanje golova, da su se zadržali i u sportu Pančev Raul F.Inzaghi Klose T.Mueller
January 12Jan 12 31 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Nabrojte 5 uspešnih napadača koji su bili prevaranti, tj. bili su bankarski službenici, ali im je toliko išlo davanje golova, da su se zadržali i u sportu Pančev Raul F.Inzaghi Klose T.Mueller thomas muller?