Profesionalac Posted June 21 Posted June 21 Kažu da su upali baš ful naoružani i da je primljen posle u bolnicu zbog rane https://www.espn.com/soccer/story/_/id/40399293/ex-italy-star-roberto-baggio-family-robbed-gunpoint
kralj Posted June 21 Posted June 21 On 15. 6. 2024. at 14:55, MocaVukotic said: Kevin Campbell 1970-2024 Arsenal, forest, everton Šta se desilo jbt?
Profesionalac Posted June 21 Posted June 21 Ovog brata u žutoj majici su prijatelji prijavili na ovaj turnir 1
189- Posted July 7 Posted July 7 ekipa mu napravila skoro 30 faulova za 90 minuta i posle izjavi ovako nesto
Ratamahatta Posted July 7 Posted July 7 (edited) U pravu je Meni se tako na klik preko noci fudbal smucio posle SP 2014, pre toga sam znao ko koji broj kopacki nosi. Samo se ugasilo Pogledao sam u medjuvremenu mozda 20 tekmi koje nisu Zvezda/repstacija/Svetsko prvenstvo, zadnje tekme u kojima sam istinski uzivao su bile one u Lisabonu za vreme korone Samo penali braco moja napacena Edited July 7 by Ratamahatta 1
Recommended Posts