Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

ja ono na početku što sam odgledao nije bilo toliko smešno. zapravo, nije mi jasno šta je tu smešno

Posted (edited)

ne razumem nemačkiedit: sad vidim da je uhvatila rukom. sinoć mi je seckao jućub pa nisam video. a ako misliš da je moj komentar veoma glup, u tom slučaju ti se zahvaljujem

Edited by assück
Posted

bolje je bilo kad je tako nesto napravio saveljic protiv parme. ali nema toga na jucubu :(

Posted
bolje je bilo kad je tako nesto napravio saveljic protiv parme. ali nema toga na jucubu :(
Tada se sudjija, ako me secanje dobro sluzi, bolje "snasao" i svirao penal. :D
Posted
Tada se sudjija, ako me secanje dobro sluzi, bolje "snasao" i svirao penal. :D
jes, ali i njemu je trebalo pola minuta da shvati sta je ovaj car uradio :D
Posted
edit: sad vidim da je uhvatila rukom. sinoć mi je seckao jućub pa nisam video. a ako misliš da je moj komentar veoma glup, u tom slučaju ti se zahvaljujem
Pa da, na to mislim posto je bilo jasno da nisi pogledao i nemas pojma o cemu se radi a skocio si da komentarises.
Posted
Pa da, na to mislim posto je bilo jasno da nisi pogledao i nemas pojma o cemu se radi a skocio si da komentarises.
iz mog posta je jasno samo da sam pogledao, da nisam video taj momenat jer mi je seckao jutjub i ništa više. ali ako, važno je da si ti mene napušio. od sada ću te pitati kada smem da skočim da iskomentarišem.
Posted

Brazil-Urugvaj i Nemacka-Meksiko parovi 1/2finala U17.