February 21, 20223 yr I to legendarna, 1 je Pankov, a drugi je ako se dobro secam napucao samog sebe. Bio je najveci glupander tog prvenstva uz golmana Maroka kojeg sam imao 5x u slicicama. (Dris Benzekri)
February 22, 20223 yr Bas sam skoro pogledao taj mec na footballiji. Bilo mi je jako simpaticno kako su Francuzi odradili prenos, sa mini-stripovima usred meca koje je karikaturista crtao a rezija ubacivala in real time. Mini-stripovi su se odnosili na neku situaciju iz utakmice koja se odigrala, pravi staaari galski humor.
March 12, 20223 yr Kongo pobjedio Senegal u finalu CAN U16. Lijevo su djeca iz Senegala. Desno je ekipa iz Konga.
April 1, 20223 yr On 9.2.2022. at 0:26, Plajvi said: 3 trejdmarka na jednom mestu: 1) Roberto Badjo daje golcinu 2) Zubizareta prima golcinu 3) Zubizareta ispucava loptu u kuruz meni je ovde ipak top impresija kakva dva slobodnjaka su skinuli golmani, jedan pa drugi. brutalno.
April 1, 20223 yr a kad smo kod slobodnjaka, evo ja sam tek nedavno saznao ko je Rainer Bonhof. kakav ubica iz slobodnjaka. ovaj prvi je masterpiece (počinje od 3:30)
April 7, 20223 yr 32 minutes ago, Filozof manijak said: Pires? Pires je tamo iza, iza selektora. Ovaj mi liči na Vinsenta Svijeću™ dok je imao kraću kosu.