Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

citam da holandjani i belgijanci planiraju zajednicku ligu, navodno je dogovor blizu... 

Posted

Nijemci buraz...moze to da ima Briha koji ne vidi i nece da vidi penal..a mogu i ovako da ceprkaju medj trepavicama. 

Jebo im pas mater, nije ih Valter pobio dovoljno.

Posted

Rekao bih da je lopta udarila u busen i skrenula u stativu, dakle nije gol. Mada nisam siguran. A ovaj drugi golman ne znam gde je pošao.

Posted

Brate onako iz prvog gledanja bih rekao da je sigurno gol, a onda sto vise gledam mislim da je stativa. Po reakciji onog igraca koji je potrcao da pokusa da uzme loptu sta vec i sto se hvata za glavu posle. Najjaci mi je golman koji je poceo se izvinjava ubedjen da je primio gol. A ovaj drugi golman budala sto je kod aut linije bolje da je poceo da trci napred da napravi ofsajd kad se vec tu zadesio :P. I jos ove dve kamere mi iste, samo sto druga ima vecu dubinu, kako nemaju jos neki ugao.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

• 2 weeks later...
Posted (edited)

sad gledam, na sport klubu imaju sponzora zutog kartona. kad god sudija pokaze zuti iskace baner - soker kladionice sponzor zutog kartona. ja gluplju kampanju u zivotu nisam video... 

Edited by Bright Billy
Posted

Valjda zato sto se davanje kartona cesto desava. No da je smesno, svakako jeste.:laugh:

Posted
12 hours ago, Bright Billy said:

sad gledam, na sport klubu imaju sponzora zutog kartona. kad god sudija pokaze zuti iskace baner - soker kladionice sponzor zutog kartona. ja gluplju kampanju u zivotu nisam video... 

Onda nisi video kako se dežurna medicinska klinika (koja ima ugovor sa ligom) reklamirala u Turskoj: kada nekog skrljaju pa ovaj krene da se previja i zapomaže, preko ekrana pređe animirano ambulantno vozilo sa ogromnim logom dotične klinike i nekom porukom tipa: "Čuvamo vas u jednom komadu". Prestali su pre godinu ili dve a baš je bilo zabavno.

Ali sve to nije ništa prema običaju koji su imali 90ih. Tada je u živom prenosu jedna mobilna kamera dežurala pored terena sve sa reporterom. I onda kada nekog skrljaju pa sudija prekine igru, kamera i reporter ulaze u teren i idu pravo na ovog mučenika što se previja na travi. Reporter mu unese mikrofon u facu: "Kako se osećate, jel puno bolelo?" a ovaj odozdo vrišti: "Brate, nogu mi je polomila životinja, kakav je ovo fudbal..."

Pokušaću da pronađem neki klip na YT, ima ih dosta. Ne možeš da zamisliš koliko su to nadrealne scene, ono kad odbiješ da veruješ šta si upravo video.

Posted

Pa bilo je i sponzor gola. Bolje i to nego, kad se setim na PTC, reklame u sred tekme :isuse: