harper lee Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 šteta za nas jer ga nismo gledali. ništa iz japana u to vreme nismo gledali, mada verovatno nije bilo ni naročito gledljivo. a za njega nije šteta sigurno.Ko ti je kriv sto ne navijas za Zvezdu? Nisam siguran da je vama grobarima bilo prijatno da ga gledate. Salim se, znam sta mislis. Teraj ga u kurac i neka je otisao u Japan. Kad se samo setim koliko mi je zivaca pokidao za onih nekoliko minuta u Bariju. <_<
tsva Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 da dodamo da je igrao na dva svetska prvenstva i na oba bio ubedljivo najbolji igrac svoje reprezentacije a 1990 jedan od najboljih igraca na prvenstvu. Marsej je bio pogresan izbor a Nagoja pravi. Hvala treneru Marseja sto ga je drzao na klupi do 110 minute.Za mene najbolji laznjak svih vremena. :Hail:
Milosh76 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Mnogo velikih igraca nije igralo u najvecim evropskim klubovima, recimo Dragan Dzajic koji je otisao u Bastiju i tamo bio Bog. A bio je najbolje levo krilo tog vremena.
assück Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 (edited) a onda je sedeo na klupi 1 Krisu Vodlu kojeg se danas verovatno secaju jedino njegovi prijatelji i rodjaci kao i par fudbalskih fanatika iz Engleske.sećam ga se i ja iako nisam ni rođak ni fudbalski fanatik iz Engleske, makar samo zato što se tako dobro rimovalo Hodl i Vodl :) Edited November 25, 2010 by assück
harper lee Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 sečam ga se i ja iako nisam ni rođak ni fudbalski fanatik iz Engleske, makar samo zato što se tako dobro rimovalo Hodl i Vodl :)Ma, dobro, zezao sam se malo, Vodl je bio solidan igrac i po igri prilicno atipican za 1 Britanca. Samo sto je Piksi za njega izmislio fudbal.
MocaVukotic Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 waddle je mašio onaj penal protiv švaba u polufinalu 1990. piksiju se to nikad ne bi desilo :P
Deco Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Oduvek sam bio ubedjen da je Vodl igrao klasicno krilo. Jer se Piksi bas sa njim preklapao poziciono?
borris_ Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 (edited) Kako pretjerujete.Marseille je u to vrijeme bio u top 3 kluba u evropi. U cetiri godine su igrali dva finala KS (osvojili jedno), bili su jedanput u polufinalu gdje ih je sudija ocigledno pokrao (protiv benfike, Vata dao gol rukom koju sudija nikako nije mogao da ne vidi) i jedanput su eliminisani u cetvrtfinalu.U takvom Marseille-u Waddle je bio najbolji igrac (ili medju najboljima) i smijesno je reci da je bio prosjecan (ili samo solidan) igrac. A igrao je i krilo tako da nije bio direktna kokurencija Pixiju. Edited November 26, 2010 by borris_
MiddleClass Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Piksi osvojio titulu sa Nagojom Kakva magija! Evo malo nostalgije...
Кристофер Лумумбо Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ko upravlja hrvatskim fudbalom iz senke?http://www.index.hr/sport/clanak/kaos-u-dubrovniku-krivotvorili-podrsku-markovicu/526118.aspx
Feindouno Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 - I da se Boruc u potpunosti oporavi dao bih priliku Avramovu koji odlično trenira, a inače je iz mog grada (Novog Sada). Kada se vraća od kuće ponese mi i stvari koje mi pošalje moja majka, pa moram da mu uzvratim uslugu.
papapavle Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 (edited) ... Edited December 2, 2010 by papapavle
*edited by mod Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Na klupskom svetskom prvenstvu ce ucestvovati Hekari United sa Papue Nove Gvineje koja je inace na deobi poslednjeg mesta na FIFa rang listi Imaju najboljeg strelca lige kome niko u rodnom selu ne veruje da ce da igra protiv Intera ili Internacionala a i kada bi mu poverovali i resili da odgledaju mec moraju da predju sat ipo vremena do najblizeg grada sa TVomCenim da Rafi samo jos ova blamaza fali pa da ode sa klupe Intera.
Muwan Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 (edited) (pogrešan topik) Edited December 10, 2010 by beowl
Recommended Posts