Jump to content

Fudbalska kupusara

Featured Replies

DUGOGODIŠNjI srpski i jugoslovenski novinar Marko Marković preminuo je u 90. godini u Kraljevu.

Valjda je za ovu temu 😢

• Replies 6.1k
  • Views 477.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

• Moram da napisem kratak post o lokalnom klubu. Zasluzili su nakon izbacivanja Austrije Bec iz kupa.   Imam tu cast da zivim odmah pored najstarijeg fudbalskog stadiona u Austriji i verovatno

Posted Images

29 minutes ago, Milosh76 said:

DUGOGODIŠNjI srpski i jugoslovenski novinar Marko Marković preminuo je u 90. godini u Kraljevu.

Valjda je za ovu temu 😢

To nije legendarni Marko Marković, voditelj Indirekta. On je umro pre sigurno 10 godina.

rumunska braca zauvek

GcdeYnUXMAASghW?format=jpg&name=small

I evo

20241120_200831.jpg.14ea9c6489e5ace8d571bf61449c23bd.jpg

On 16. 11. 2024. at 0:01, Eleniko said:

rumunska braca zauvek

GcdeYnUXMAASghW?format=jpg&name=small

čuvaj se, ima jedan na forumu koji ide i reportuje i zbog najšire moguće insinuacije na ovo

"Franco Baresi and Paolo Maldini played 196 matches together for AC Milan and conceded just 29 goals".

18 minutes ago, napadaj said:

"Franco Baresi and Paolo Maldini played 196 matches together for AC Milan and conceded just 29 goals".

ako sam dobro izbrojao, 9 je Maradonin Napoli za 4 utakmice

Mislim da je to fejk stats, pojavilo se na netu pre par godina i provalili su ga ljudi. Bez da brojim bilo šta, od 85te do recimo 93će su obojica igrali preko 25 utakmica u ligi (neretko i 30), u šampionatu u kom je bilo 34 kola, znači puno preplitanja, a Milan je primao po 25-30 golova po sezoni. I to sve samo za ligaške utakmice.

Pretpostavio sam, ali mi je petosekundno guglanje izbacilo brdo rezultata sa tim citatom, pa reko' tačan je.