Sestre Bronte Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 (edited) .i. Edited January 30, 2016 by Braća Strugacki
Reaktor Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 (edited) Jel' su i ova deca iz neke glumačke škole? Ili sa folklora? edit: greška mislio sam da pitaš za one voditelje malog dnevnika Edited January 30, 2016 by Reaktor
hefaca Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 gluposti, deca su tu u ulogama odraslih, nema tu s od spontanosti Pa deciji posao je kad deca uzmu poso odraslima. Bolje i uverljivije i simpaticnije. Scenario super. Fore i da se odrasli nasmeju, sadrzaj da klinci nesto nauce. Sad sto se mnogi odusevljavaju starmaloj, spontanoj deci...
pacey defender Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 (edited) Ivanović pominje da su reagovali zaštitnici građana. Video sam da je beogradska zaštitnica reagovala. Pretpostavljam da je drugi Janković. Ne znam šta su zaštitnici rekli, ali meni se čini da njima nije u opisu posla da se bave ovim slučajem. NJihovo je da štite građane od rada organa javne vlasti i sličnih subjekata kojima su poverena javna ovlašćenja. Ivanović to svako nije. Niti je to TV Prva. Za nas beograđane je dosta problematično što se zaštitnica građana oglašava ovim povodom, a propušta da to učini kada gradske službe i preduzeća urade nešto na štetu građana (Infostan-Generali dogovor, na primer). Edited January 30, 2016 by pacey defender
kud u maglu Simoviću Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 obzirom da je od 2014. na tom mestu mnoge stvari su jasnije, a janković se oglašavao samo na tw(kako mi se čini)
koksy Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 sasvim je u redu da se čuje glas razuma usred 96,80% retardiranog apatičnog jednoumlja sad što ti kao principijelno šiziš a u stvari jer se ta deca u politiku razumeju bolje od hug a muslim divizije razmaženih strina s burundija to je druga stvar na ovo bi i mrtvac oživeo.
Jozef K. Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Odgledao sam. Odličan odgovor. Ne znam da li mu je trebalo da se izvinjava svojoj kući, ali to je pre svega zbog posla.
Cane Vukic Prebranac Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Nisu preslatki. Izveštačeni, sa misijom utvrđivanja rodnih stereotipa. Jezivi su. Kao Katarina Đorđević, uz asistenciju Zorana Milivojevića, da im piše scenario. Појасни ми ово болдовано, ако те не мрзи
svashtabezneshto Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Појасни ми ово болдовано, ако те не мрзи "Dosta je bilo muških priča, idemo sad malo na ženske!" polubesno kaže devojčica dečaku. "A zna se da su žene lošiji vozači." -dečak šeretski izgovara, na šta devojčica treba da se nasmeje i prevrne očima. "Šta ti znaš, ti si devojčica, a zna se da je devojčicama mesto u kuhinji." Ima još, ovo je iz glave posle par gledanja. (ovo nema veze sa samom decom, ona su slatka i dobro to nose, ima veze sa onima koji im pišu scenario.)
hefaca Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Praticu redovnije. Od 30ak epizoda, na koliko sam naleteo, nijedna nije bila ni blizu ovome...
stoka Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Dečiji dnevnik je pun pogodak. Značajnije je oplemenio televizijski program ...
Recommended Posts