Jump to content

Vece sa Ivanom Ivanovicem

Featured Replies

Jbga, ovo nisu deca prosecnog srpskog glasaca 

da, vidi se i po obliku lobanje.

Možete da ga gotivite ili ne ali dobro im ga je sročio

Možete da ga gotivite ili ne ali dobro im ga je sročio

+1

Neke crtice?

Ja sam se uključio dok je išao onaj klip Džimija Kimela.

Posle toga se pozvao na Povelju o pravu deteta, da deca imaju pravo da iznose mišljenje. Da su svi roditelji bili prisutni i da su potpisali pristanak da deca učestvuju. I na kraju je dodao da ne može politički da zloupotrebljava decu onaj ko nije u politici.

Neka neko dopuni šta je bilo pre toga i šta sam propustio.

Ja sam se uključio dok je išao onaj klip Džimija Kimela.

Posle toga se pozvao na Povelju o pravu deteta, da deca imaju pravo da iznose mišljenje. Da su svi roditelji bili prisutni i da su potpisali pristanak da deca učestvuju. I na kraju je dodao da ne može politički da zloupotrebljava decu onaj ko nije u politici.

Neka neko dopuni šta je bilo pre toga i šta sam propustio.

Trajalo je baš dugo. Neprepričljivo, ali baš efektno.

Vredi odgledati reprizu ili video klip ako ima.

Neke crtice?

Na finjaka je surduknuo svima, pinku i informeru, nunsu i remu (kneževiću posebno), zaštitnicima građana.. Onda je pokazao slike dece sa političarima, pa ta povelja i prilog.. Na kraju poruka™ toj deci i ljudima sa prve televizije..

Na finjaka je surduknuo svima, pinku i informeru, nunsu i remu (karadžiću posebno), zaštitnicima građana.. Onda je pokazao slike dece sa političarima, pa ta povelja i prilog.. Na kraju poruka™ toj deci i ljudima sa prve televizije..

:blush: Taj

Div-junak!

Div-junak!

zajebavaš kepeca nije te sramota :fantom:

Div-junak!

dobro, ovde niko ne ulazi u analizu njegovog lika već je ovo bila okej reakcija

Decu moze da zloupotrebljava samo ucesnik u politickom zivotu. Ja sam apoliticni zabavljac, majke mi ne placa me niko, nije precizirao da li radi iz ljubavi. To se radi i u Americi, ja samo copy paste. Nuns je privatno preduzece, REM da gleda parove i farmu, a deca slobodno da izrazavaju svoje misljenje (UN propiso). E sta bi deca sve radila, nego se povelja UN ne postiva.

Svaka cast, Vups Ivanovicu

dobro, ovde niko ne ulazi u analizu njegovog lika već je ovo bila okej reakcija

mislio je na karadžića :Jova: