Jump to content
IGNORED

Vece sa Ivanom Ivanovicem

April

Recommended Posts

Posted

Dajte klip za to sa Ivanovićem, ako istoga ima. 

Posted

samo dete u sneznom smetu je dobro dete.

:ziga:

Posted

Hvala.

Pa i nije ih nešto zloupotrebio... Nisu deca kriva što roditelji drve o njemu po ceo dan pa klinci pokupe...

Posted

ja mislim da i deca rade po scenariju. Da, klinci su se setili da nabroje i smanjenje penzija i rekonstrukciju  ulice Vojvode Stepe <_<

Ne znam sta je cilj, da li povecanje rejtinga, jebanje Vucica ili nesto trece, ali je svakako zloupotreba dece.

Posted

Ma nemoj. A ne pitaš se odakle to deca znaju?

Moja ćerka je u četvrtoj godini(sad ima šest) počela da viče 'opet taj Vučić'. Dete smoreno, jer ovaj kreten iskače iz televizora. Potpisujem da su klinci spontano pričali.

Posted

pa da. nesto u stilu 'sta djeca znaju o zavicaju' duska trifunovica, samo na savremene teme

Posted

dete koje je u stanju da sa 8-9-10 godina izgovori 4-5 rečenica teksta, a da to ne izgleda kao da je načuno napamet je suvi genije

Posted

daj jeboga, deca od desetak godina melju ko vodenice

Posted (edited)

ne pričam o mlevenju nego ponavljanju napisanog teksta, koji nije pisao njihov vršnjak, a nije ni pesmica čika jove zmaja

e

rad sa decom gde ona treba da izgovore napisan tekst, a još kada imaju i neku radnju uz to da obave je agonija epskih razmera

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Lepo dete kaže: treba da dođe neko iz EU da nam uredi državu!

Posted

Da li odgurivanje u predelu lica pomaze :fantom:

r y talking to me?

Posted

rad sa decom gde ona treba da izgovore napisan tekst, a još kada imaju i neku radnju uz to da obave je agonija epskih razmera

Istina. Zato i tvrdim da su deca pričala spontano.

Mogao sam samo da uključim rekorder i snimim ćerku i njene drugarice da brbljaju o Vučiću. U moje vreme to se zvalo Olovka piše srcem.

Posted

Ma klinci ponavljaju šta su čuli od roditelja/babe. Podseti me kad sma jednom u petom šestom razredu u sastav ubacila otrpilike ono što su moji tad razmatrali po kući. Nastavnik je prokomentarisao da zbog toga može neko da nas uhapsi.

Eh sweet childhood, coming back...