hattori Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Svetlana Ražnatović dobiće 500.000 evra za ekskluzivnu ispovest televiziji Prva. Folk zvezda će uskoro u specijalnoj emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ razotkriti svoju intimu.:facepalm: :napalm:
Аврам Гојић Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Svetlana Ražnatović dobiće 500.000 evra za ekskluzivnu ispovest televiziji Prva. Folk zvezda će uskoro u specijalnoj emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ razotkriti svoju intimu.:facepalm: :napalm:naravno, ovo je izmisljotina.
Mark Rothko Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Tadić kod kepeca šoviniste.Fazoni uopšte nisu unapred pripremljeni.Neprijatnost x neprijatnost.
yolo Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Marina Abramovic sutra uvece kod I.Ivanovica.Bas ga zena pwnuje po Srbiji, nakon Karica sada i ovo.
April Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Marina Abramovic sutra uvece kod I.Ivanovica.Bas ga zena pwnuje po Srbiji, nakon Karica sada i ovo.Pa ovo su šokovi
colonelo Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Bez obzira na sve ostalo, mora se priznati da ti koju mu biraju i ugovaraju goste rade odličan posao.Ipak je do sada kroz emisiju prodefilovao zavidan broj popularnih lica iz zemlje, regiona, pa i svijeta.Naravno da je bilo i promašaja.O ostalim aspektima emisije neću ovom prilikom.
Takeshi Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 sasvim korektan intervju sa marinom.slede gej aktivisti. jaka emisija.
nautilus Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 (edited) II pita lezbejku"a jel ja tebe bas ni malo ne privlacim?" :D Edited October 5, 2012 by nautilus
yolo Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 sto nije otkopcao slic, sigurno bi se i ona svukla
April Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 sasvim korektan intervju sa marinom.Štaviše, prijatno iznenađenje. Pitao sam se kako će to da izgleda, ali bilo je skroz opušteno i zanimljivo. Marina je kul.
yolo Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 sem sto je bilo kod ivana ivanovica. meni to ko gostovanje u dnevniku RTS-a 1994. izvinjavam se na strogoci, ali mi ta transverzala milanka karic - ivan ivanovic dosta pomutila sliku o najvecoj
Papovac Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 jebiga gazo, mozda je i to performans, otprilike setnja po djubristu ili neka slicna prica.
yolo Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 (edited) ne verujem, nazalost se zena dosta izlagala u celom ovom galimatijasu oko dolaska u beograd, rekla je da je niko odavde nije kontaktirao sto je neistina. ovogodisnji oktobarac je trebalo da bude posvecen njoj ali ona nije dala saglasnost. ne mogu da prihvatim da nije bilo u beogradu ove nedelje drugih mesta vrednih pojavljivanja sem BK univerziteta i Prve. Edited October 6, 2012 by gazza1
kud u maglu Simoviću Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 jbg nove vrednostia razgovor s Marinom A. je bio više nego dobar
Recommended Posts