Frank Pembleton Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Al zato tezge prste..pre neki dan je vodio otvaranje Sony prodavnice u TCU na daljinu, pomocu skajpa zamislite 10 sony tv-a a na njima svinjeca glava...
Matilda Ivancic Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 znaci da ocekujemo da dj deki naruci njegovu likvidaciju
Аврам Гојић Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 upoznao sam pre nekoliko nedelja coveka kome se svidja emisija Iv. Iv. pricao mi je o tome dok mi je menjao plinsku bocu. inace simpatican lik.
Аврам Гојић Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 znao sam da ne umes sam da je zamenis.nemam kola, i ovako mi je zgodnije nego da cimam drugare. i drugo, taj covek proveri celu instalaciju, ne zelim da mrem mlad.
ToniAdams Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 kako jebote proveri celu instalaciju? sta ima tu da se proveri i kako je proveri? golim okom pogleda?lenjivce.
pacey defender Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 kako jebote proveri celu instalaciju? sta ima tu da se proveri i kako je proveri? golim okom pogleda?Golim okom, ali strucnim golim okom. Verovatno ponese neki nepotreban alat i zavuce se kao iza sporeta, onda ustane i malo nakrivi usta onako kao zamisljeno. A zatim uzme francuski kljuc i zavrne nevidljivi sraf. Pri izlasku sa gajbe verovatno nabaci ideju da bi pri sledecem dolasku trebalo promeniti ventil, za svaki slucaj, nikada se ne moze biti previse obazriv.
Аврам Гојић Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 (edited) kako jebote proveri celu instalaciju? sta ima tu da se proveri i kako je proveri? golim okom pogleda?lenjivce. Golim okom, ali strucnim golim okom. Verovatno ponese neki nepotreban alat i zavuce se kao iza sporeta, onda ustane i malo nakrivi usta onako kao zamisljeno. A zatim uzme francuski kljuc i zavrne nevidljivi sraf. Pri izlasku sa gajbe verovatno nabaci ideju da bi pri sledecem dolasku trebalo promeniti ventil, za svaki slucaj, nikada se ne moze biti previse obazriv.vi me, gospodo, podsecate na one likove koji umesto namenskog creva za plin stave ono prugasto bastensko, pa kad pukne omotavaju ga izolir trakom, posto ce tako ustedeti 120 dinara od kojih mogu da igraju na Bajern. evo objasnicu vam potanko, kad vec moram. to nije nikakva dodatna usluga, lik najnormalnije naplacuje dostavu gasa kao i svi ostali, ni skuplje ni jeftinije. usput, zato sto ga ne kosta nista, a normalan je covek, i uz to zivi u komsiluku, pogleda cev, namaze je sapunicom da vidi da li negde ne ispusta, odmasti sprejem dizne na ploci, i uopste ucini da se osecam bezbednim pored potencijalne bombe u kuci, i pri tome ne moram da prljam svoje aristokratske ruke manipulacijom prljavom plinskom bocom.edit: smatracu da prvi sledeci koji nesto prisere na temu dolaska plinadzije time ujedno preuzima obavezu da mi dovozi jednom u 3-4 meseca bocu sa pumpe. Edited November 26, 2011 by Marko M. Dabovic
Milogled Bluff Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Verovatno ponese neki nepotreban alat i zavuce se kao iza sporeta, onda ustane i malo nakrivi usta onako kao zamisljeno. A zatim se namsrti i pita: "Ko ti je ovo radio?"
Аврам Гојић Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 A zatim se namsrti i pita: "Ko ti je ovo radio?"ok, trebace mi nova boca negde u februaru, zvacu te.fala
Quizmaster Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 E, da me jebo trenutak kad sam pomislio "Daj da vidim šta ima na Prvoj". Sve mislim, ispaliće voditelj bar neki jak fazon, ali tako su jednolinijski, primitivni, poput "Barak Obama otpustio 1000 poštara, pa je rekao 'Mišel, priznaj ko je ili odoše svi". Onda daju zamućenu sliku nekakve debele američke striptizete, uz komentar "Nije ona zečica, već zeka". Aaaaaaaaaaaaa, govna prvotelevizijska!
Nikodije Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 A na pocetku se pohvalio kako je njegov scenarista (inace aforisticar koliko sam shvatio) dobio nekakvu nagradu negde. Tako da za glupave Ivanoviceve stoseve mozemo da okrivimo sveopstu krizu srpske aforistike, ako vec najbolji pisu za njega.
Zli Gli Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Jel on to u jednom delu emisije pustao klipove sa jutjuba?
Recommended Posts