Jump to content
IGNORED

Vece sa Ivanom Ivanovicem

April

Recommended Posts

Posted
Sjajna emisija sa Vesnom Zmijanac i Edinom Dervišhalilhafizehovićem alias Dinom Merlinom. Ivan odmeren, pristojan, duhovit u optimalnoj meri, bez niskih provokacija, sa puno digniteta prema sjajnom gostu. Dino sjajan sagovornik, sa tom tako dopadljivom muslimanskom mirnoćom i odmerenošću ...Sutra se upisujem u medresu. Biću hodža i bataliću ovaj forum i internet uopšte ...
U to ime Bajram šerif mubarek olsun
Posted
Smejte mu se vi ali dečko lupa reckice - prvo Sting, pa Bajaga, sad i Feri ... A još mu u studiju peva Ana Štajdohar koju biste svi rado poprskali ...
:Hail:
Posted

Kad smo već kod Merlina, zgodno je obraditi temu pevača koji nose kačket, kapu ili maramu ...I Edin-Dino je sa početka karijere nosio kačket, mislili smo kao deo "imidža", a u stvari je pokrivao činjenicu da je rano počeo da ćelavi. I moramo mu skinuti kapu (kačket) jer je prvi hrabro skinuo gorepomenuti ...Međutim, imamo na drugoj strani one koji bestidno lažu narod tvrdeći da nose kapu, kačket ili maramu jer je to tobože deo njihovog "imidža", a ne da bi pokrili ćelu ...Takvi su Haris Džinović, Saša Lošić i Oliver Mandić ...U ovu grupu bi trebalo svrstati i Hrvata Duška Lokina koji će se manje uvrediti ako ga pitate da li je gej nego zašto ne skine periku ... Šaban Šaulić je dugo lagao narod ali ga je Miroslav-Miki Ilić javno isprozivao i rekao mu da skine periku i stane pred ogledalo ... To je bio onaj čuveni sukob folk-zvezdi nakon bombardovanja 1999. godine kada su se međusobno pičkarali zbog manjka patri(j)otizma ...

Posted
Šaban Šaulić je dugo lagao narod ali ga je Miroslav-Miki Ilić javno isprozivao i rekao mu da skine periku i stane pred ogledalo ... To je bio onaj čuveni sukob folk-zvezdi nakon bombardovanja 1999. godine kada su se međusobno pičkarali zbog manjka patri(j)otizma ...
delimicno gresis za Sabana. u jednoj fazi karijere nosio je periku, nakon cega je pokusao transplantaciju kose, sto je bolan i dugotrajan proces. ne znam da li je na pola procesa odustao jer je to paklena procedura, ili se nije primio pelcer, tek ovo ga je iskustvo naucilo da mora da prihvati svoj nedostatak i pretvori ga u adut.glava Sabana Saulica sada ima integritet, kvalitetna celavost je u pitanju.
Posted

oh, zasto sam ja usamljen u mom drustvu i sire u pogledu ii da je iritantan do povracanja!!??kako niko ne vidi da tip nema h od harizme i da se duva najstrasnije, do te mere da ni njemu nije jasno kako sve to funkcionise, a funkcionise i ljudi vole njega i njegove emisije!??? nikad, ali nikad nisam mogao da pogledam njegovu emisiju, ko god da je gost, osim najava, ali tada sam uglavnom zatecen. prosto, ne mogu da predjem, podnesem laznu figuru kada je nesto neiskreno do te mere da postane opste prihvaceno i to mi ide na zivac samo tako.

Posted
oh, zasto sam ja usamljen u mom drustvu i sire u pogledu ii da je iritantan do povracanja!!??
Nisi usamljen, zeza se stoka.Sting & Feri su po ugovoru sa organizatorima koncerta duzni da se pojave u "emisiji". Nema to sa ovim prostim majmunom nikakve veze.
Posted
Sting & Feri su po ugovoru sa organizatorima koncerta duzni da se pojave u "emisiji". Nema to sa ovim prostim majmunom nikakve veze.
upravo to je u pitanju, Arena solidno privredjuje, ima kredibilitet kod promotera i sada mogu da u ugovor sa muzikantima uvrste i nastup u emisiji zabavnog karaktera i druge promotivne aktivnosti. da ima neki bolji, isli bi kod boljeg, ovako idu kod Ivana.
Posted (edited)
... da ima neki bolji, isli bi kod boljeg, ovako idu kod Ivana.
... mislis, gledaniji. Samo na ovom forumu ima barem deset ljudi koji bi bili bolji od ovog shimpanze, ali u Srbiji ne bi bili gledaniji. Koliko sam razumeo, njegova emisija je vrlo opustena prema zakonima i RRA: "shiptari", "cigani", pljuvanje po pederima& svim mogucim manjinama jako prija srpskom uhu. Plus prozivanja kolega na nivou "Ognjene jebem ti mater", pa kako da ga srbin ne gleda?Da postoji gram pravne drzave na ovom ogradjenom poljancetu kojeg zovemo Srbija ova emisija bi uz jos desetak najgledanijih bila ukinuta dok kazes "Minimaks".Ovako, i priglupi priprosti soferi mogu da imaju svoj ... hm ... talk show. A i ko bi drugi? Neko kao Ranko Munitic? Selendra. Edited by CowBoy
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Uhvatio malo Ivanovića pre par minuta, citiram jednu "foru":Prema statistikama, svako 5. dete u Americi je klošar.Nije to ništa, svako 5. dete u Srbiji je Šiptar. :blink:

Edited by mr@ki
Posted

Još jedna večerašnja pogan..Ide Tozovčeva pesma "Svi mi prete što ja ljubim dete, a ja se mučim dete da naučim..",uz sliku - Pahomija!

Posted

sta ima da reaguje, nije vredjo srbe, mada je nesto prozivo pahomija... moguca reakcija...a el cuo ivanovic za persiranje... tozovac je ipak stariji od krkobabica...

Posted

ocigledno tog tipa ne gledaju samo priglupi priprosti soferi. i u boljim kucama se gleda. :Hail:

Posted
ocigledno tog tipa ne gledaju samo priglupi priprosti soferi. i u boljim kucama se gleda. :Hail:
Juče na nekoj slavi upoznao devojku kojoj je on idol, dobrih 10 minuta mi je pričala koliko ga obožava, sve propraćeno izlivima nacionalizma. Valjda to dvoje idu zajedno.