korindjar Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 ovaj aram je ludseli da igramo, cova ne zna madjarice i ne saceka da se dogovorimo nesto nego odma prekine
aram Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 ovaj aram je ludseli da igramo, cova ne zna madjarice i ne saceka da se dogovorimo nesto nego odma prekine jeble vas madjarice, izgleda me izbacilo zbog psovanja.
korindjar Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 jel znas negde drugde na netu gde mozemo a da budu te amadjarice
Duci Simonovic Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 a gde se ne placa, mada meni pref nije zanimljiv ako nisu madjarice
aram Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 jebga, ne znam.a ovde mozes da podesis i da budu madjarice, ako zelis.
aram Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 oces reci, pola sata smo pokusavali i onda si zbriso :D
bad music for bad people Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 bio, uz'o duplu krunu, a osim arama, vas ni od korova.
aram Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 (edited) bili duci i husler, al nece lepo se predstave ko ljudi nego izmisljavaju neke korijandere i slicne :P Edited August 1, 2010 by aram
bad music for bad people Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 bili duci i husler, al nece lepo se predstave ko ljudi nego izmisljavaju neke korijandere i slicne :Pxaxa, a još i igraju mađaricama, ccc. a ko je alex?
Recommended Posts