July 27, 201014 yr Ja sam imao ovako nesto (ne bas ovakav ali je bio ferrari) Dok mu brat nije slomio tocak
July 27, 201014 yr Ja sam imao ovako nesto..poklon od babe i dede..Bata Stojkovic je sa razlogom pohvalio ovaj auto.Kad imas 5 godina i kabriolet,velika je perspektiva da postanes bacje..Hvala familiji na tome :D +1, zeleni.
July 27, 201014 yr I moja kolica su bila narandzasto-bela. Formula je takodje bila narandzasta. Koje boje ti je bila violeta?moja bordo, da ne kazem trula visnja Виолета је била црвена, а формула црвено-плава.
July 27, 201014 yr Tricikl ruske proizvodnje, treći točak je mogao da se skine i da se napravi bicikl. Kako sam odrastala, postajao mi je sve ružniji i ružniji.
July 27, 201014 yr Tricikl ruske proizvodnje, treći točak je mogao da se skine i da se napravi bicikl.Jeл онај с танким а пуним гумама? :)
July 27, 201014 yr Ja sam imao ovako nesto..poklon od babe i dede..Bata Stojkovic je sa razlogom pohvalio ovaj auto.Kad imas 5 godina i kabriolet,velika je perspektiva da postanes bacje..Hvala familiji na tome :D +1, zarđali
July 28, 201014 yr koje ste vi burzujcine ja sam autic mogao samo da sanjam, prvo sam imao drsku od metle na kojoj mi je baba sasila konjsku glavu, posle ceski bicikli sa pomocnim tockovima :D aj da ne bude samo auto-moto tema
July 28, 201014 yr Ima li domacice koja se moze svrstati u pazljive a koja ne cuva zacin C ili prezle u ovome ?
July 28, 201014 yr Uf, jel' to behu teglice sa kinder ladom? Njam njam. A majka je sacuvala jedno 4-5 i uredno u njima drzi alevu papriku, zacin c, biber u zrnu i svasta nesto pored kotanyi zacina.
July 28, 201014 yr Što se pionirske zakletve tiče, ova je malo izmenjena u odnosu na onu koju smo mi davali, meni u glavi stoji :Danas kada postajem pionirdajem svečano obećanje...Nema ovoga :i ideje za koje se borio Tito