July 26, 201014 yr Ja sam imala poni, UNIS ( sarajavska fabrika ) i ROG, Slovenija. burzujka.zbog takvih nam je proleterska i ujedinjena supersila i propala. :D
July 26, 201014 yr Imao sam i ja ROG, bez blatobrana. Doduse, kupljen '90, pa ne znam da li se racuna u SFRJ :D.
July 26, 201014 yr Imao sam i ja ROG, bez blatobrana. Doduse, kupljen '90, pa ne znam da li se racuna u SFRJ :D.'90 su zadnji ekseri udarani u kovceg.od takvih.
July 26, 201014 yr Ja tricikl, pa formulu na pedale, da su znali na šta će da se izmetneš, kupili bi ti tenk na pedale
July 26, 201014 yr Ja sam imo beemixa FBP.još tad si gajio teritorijalne pretenzije prema vojvodini <_<
July 26, 201014 yr da su znali na šta će da se izmetneš, kupili bi ti tenk na pedale S cvetom u cevi.
July 26, 201014 yr još tad si gajio teritorijalne pretenzije prema vojvodini <_< http://www.youtube.com/watch?v=oE2b5_-tegw
July 27, 201014 yr Ja tricikl, pa formulu na pedale, pa Violetu , pa Poni, pa BMX, pa jedan valjda UNIX UNIS (?) s velikim točkovima. E, ne, pre tricikla i ova kolica u kojima na slici vidimo mog bebastog brata. Ја сам имао идентична колица (са наранџасто-белим штрафтама) и идентичну формулу на педале и после Виолету. Ладно.
July 27, 201014 yr I moja kolica su bila narandzasto-bela. Formula je takodje bila narandzasta. Koje boje ti je bila violeta? moja bordo, da ne kazem trula visnja
July 27, 201014 yr I moja kolica su bila narandzasto-bela. Formula je takodje bila narandzasta. Koje boje ti je bila violeta? moja bordo, da ne kazem trula visnja Виолета је била црвена, а формула црвено-плава.
July 27, 201014 yr Ja sam imao ovako nesto..poklon od babe i dede..Bata Stojkovic je sa razlogom pohvalio ovaj auto.Kad imas 5 godina i kabriolet,velika je perspektiva da postanes bacje..Hvala familiji na tome :D