Ros Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ja sam imala poni, UNIS ( sarajavska fabrika ) i ROG, Slovenija. burzujka.zbog takvih nam je proleterska i ujedinjena supersila i propala. :D
Venom Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Imao sam i ja ROG, bez blatobrana. Doduse, kupljen '90, pa ne znam da li se racuna u SFRJ :D.
Ros Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Imao sam i ja ROG, bez blatobrana. Doduse, kupljen '90, pa ne znam da li se racuna u SFRJ :D.'90 su zadnji ekseri udarani u kovceg.od takvih.
Gonzo Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ja tricikl, pa formulu na pedale, da su znali na šta će da se izmetneš, kupili bi ti tenk na pedale
Gonzo Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ja sam imo beemixa FBP.još tad si gajio teritorijalne pretenzije prema vojvodini <_<
bus Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 da su znali na šta će da se izmetneš, kupili bi ti tenk na pedale S cvetom u cevi.
Roger Sanchez Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 još tad si gajio teritorijalne pretenzije prema vojvodini <_< http://www.youtube.com/watch?v=oE2b5_-tegw
Д Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Ja tricikl, pa formulu na pedale, pa Violetu , pa Poni, pa BMX, pa jedan valjda UNIX UNIS (?) s velikim točkovima. E, ne, pre tricikla i ova kolica u kojima na slici vidimo mog bebastog brata. Ја сам имао идентична колица (са наранџасто-белим штрафтама) и идентичну формулу на педале и после Виолету. Ладно.
bus Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 I moja kolica su bila narandzasto-bela. Formula je takodje bila narandzasta. Koje boje ti je bila violeta? moja bordo, da ne kazem trula visnja
Д Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 I moja kolica su bila narandzasto-bela. Formula je takodje bila narandzasta. Koje boje ti je bila violeta? moja bordo, da ne kazem trula visnja Виолета је била црвена, а формула црвено-плава.
SNARC Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Ja sam imao ovako nesto..poklon od babe i dede..Bata Stojkovic je sa razlogom pohvalio ovaj auto.Kad imas 5 godina i kabriolet,velika je perspektiva da postanes bacje..Hvala familiji na tome :D
Recommended Posts