Jump to content
IGNORED

liceulice

luba

Recommended Posts

Posted

nisi jedini :P nema ga vise, ne postizava.ja nista ne razumem bozu mandica, ali ima puno fanova.hvala za pohvale, i dajte predloge sta biste voleli da citate. samo nemojte da trazite poznata novinarska i kolumnisticka imena, vedete uglavnom odjebavaju kad cuju da nema honorara.

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• luba

38

• Lezilebovich

13

• MaryPoppins

7

• renne

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja bih opet cirjakovica, blizi se sezona godisnjih odmora. i petrovica, nesto iz neke revolucije.

Posted (edited)

...

Edited by ToniAdams
  • 3 weeks later...
Posted

Novi broj licaulice :). Tekstovi o uspehu ljudi sa margine (ne znam koji drugi izraz da upotrebim) kao o Metiju ili GRUBB, me baš napune optimizmom i zamislim se od čega ja pravim problem, a šta su ti mladi ljudi morali da savladaju. Dobar specijal o igračkama/igrama :thumbsup:

Posted

hvala :)evo naslovnice, a prodavci su se razmileli kako je krenulo lepo vreme, trebalo bi uskoro da pocnu prodaju i u nisu i kragujevcu, a od nedavno postoji i mogucnost pretplate.LUL-10_K1_Slavimir.jpg

• 3 months later...
Posted (edited)

malo sam zapostavila reklamiranje, a i zli admini skinuli baner, ali evo dva noviteta. prvi sirite gde god pozelite, a drugi kupite:premijera pesme liceulice benda streetface ciji su clanovi meti, sadik, emir i jos mnogo korisnika svratista koji su i prodavci magazina. uz veliku pomoc i podrsku grubba, uskoro stize i pravi spot.http://www.youtube.com/watch?v=tBW3Xf4xMCQletnji broj u prodaji, ali jos malo pa ceo tiraz razgrabljen. tema, pravo na grad.Liceulice_012_K12.jpgsledeci broj, posvecen pobuni (pobunama), pocetkom septembra, kada planiramo i ulicni festival kojim cemo obeleziti drugi rodjendan, trinaest brojeva i, nadamo se, predstaviti stotog prodavca.

Edited by luba
Posted (edited)
malo sam zapostavila reklamiranje, a i zli admini skinuli baner, ali evo dva noviteta. prvi sirite gde god pozelite, a drugi kupite:premijera pesme liceulice benda streetface ciji su clanovi meti, sadik, emir i jos mnogo korisnika svratista koji su i prodavci magazina. uz veliku pomoc i podrsku grubba, uskoro stize i pravi spot.http://www.youtube.com/watch?v=tBW3Xf4xMCQ
sta znaci djila i kalaja? Edited by ToniAdams
Posted

ne ide ti kvotovanje i postovanje u jednom.

Posted

e pa posto si se ispravio, poslacu ti recnik romskog jezika.a jel ti se svidja pesma?

Posted

dobra. mogucna je nadam se neka saradnja sa muhom.

• 4 weeks later...
Posted
letnji broj u prodaji, ali jos malo pa ceo tiraz razgrabljen. tema, pravo na grad.Liceulice_012_K12.jpgsledeci broj, posvecen pobuni (pobunama), pocetkom septembra, kada planiramo i ulicni festival kojim cemo obeleziti drugi rodjendan, trinaest brojeva i, nadamo se, predstaviti stotog prodavca.
Odličan broj, jedva čekam sledeći :)
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

premijera novog broja na ulicnom festivalu vreva sledeceg vikenda u terazijskom parku

Na novoj lokaciji! VREVA – najveći godišnji javni događaj u produkciji platforme aktivizma – LICEULICE, odbrojava poslednje dane pred svoje dešavanje. Datum je ostao isti – 21. i 22. septembar 2012. godine, ali je lokacija dešavanja promenjena. Glavni program festivala VREVA će se održati u Parku TERAZIJSKA TERASA, kod hotela Moskva.Sa ciljem oživljavanja nedovoljno iskorišćenih javnih prostora, park Terazijska terasa pretvorićemo na dva dana u mesto dobrih promena. Simbolično se i sam naziv – Terazijska terasa uklapa u koncept festivala, koji želi da pruži drugačiji, humaniji i lepši pogled na Beograd, društvo i svet.Na Vrevi će posetioci imati priliku da vide mnoge performanse, među kojima su Nevidljivi u režiji Vere Erac i Mirele Pavlović i Umorne, rediteljke Dijane Milošević, koji govore o bitnim, ali nedovoljno vidljivim problemima našeg društva. Za posetioce, organizacija Standup.rs pripremila je program u kom će kroz direktan i iskren kontakt zabaviti i šokirati festivalsku publiku. Mnogi od performansa i akcija biće interaktivnog tipa, pa vas pozivamo da se spremite na uzbudljiva putovanja kroz umetnost i razbuđivanje svesti.Bučni duh raskrsnice dočaraće izvrsna i neobična selekcija muzičara i bendova – među njima Muha Blackstazy, Daniel Kovač & co,Krš, Debeli biciklisti, Horkestar i mnogi drugi.U partnerstvu sa Filmstreet-om, pripremamo i ulični bioskop, za čiji program su se pobrinuli festival Slobodna zona i Makedonski filmski fond.Vreva je pored hrane za dušu, pripremila i hranu za stomak u programu pod nazivom Gladni promene. U okviru promocije novih modela ulične ekonomije, posetiocima će biti predstavljen novi koncept ulične hrane i to uz pomoć renomiranih beogradskih restorana poput Iguane, Zapate, Zorbe, Čobanovog odmora i India.Pre samog festivala organizovaćemo i kreativne radionice reciklaže sa decom iz Svratišta, čija će se završnica odviti na samom festivalu, tako da će i publika imati priliku da nauči kako da izradi upotrebne predmete od recikliranih materijala.Pored parka, programi će se održavati i na drugim lokacijama u Beogradu. Tokom trajanja Festivala, umetnici iz regiona će crtati murale u Uličnoj galeriji kod Bezistana. Ko čini snagu ulice i čiji je ona dom, pričaće izložbe fotografija o pravno nevidljivim licima na velikim formatima, nastale u saradnji sa Zelenom Inicijativom i Housing Centrom. Izložbe će biti postavljene na Trgu Republike i oko Terazijske česme i biće otvorene još dve nedelje nakon festivala. U saradnji sa KC Grad i All That Bass ekipom Vreva će organizovati drum’n’bass žurku na dan zatvaranja.
Edited by luba
Posted (edited)

novi broj u prodaji, a prva izlozba u okviru vreve sutra na trgu republike, u petak i subotu, festival u parku kod terazijske cesme, ko ima fejsbuk, detaljna satnica tamo i na sajtu. prodavci su se vec razmileli, a novi saradnici u magazinu uvek dobrodosli :)

196481_472320859468421_1029317489_n.jpg

Edited by luba