luba Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 (edited) novi broj, pomalo rodjendanski, za prvih godinu dana.hvala svima koji su pisali, crtali, prevodili, pricali, nosili, prodavali, kupovali i pomagali na sve zamislive, a i nezamislive nacine. svi koji zele da se pridruze su vise nego dobrodosli. Edited November 22, 2011 by luba
luba Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 hvala :)trebalo bi da 21.12. u kc gradu bude mala svetkovina, samo treba jos videti da li ce se pokloni donositi tu ili u svratiste.
uliks Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 hvala :)trebalo bi da 21.12. u kc gradu bude mala svetkovina, samo treba jos videti da li ce se pokloni donositi tu ili u svratiste.Kad bi nas podsetila i samog dvadeset prvog, bilo bi sjajno. :)
luba Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 izmedju bitefa, montreala i londona, drugari iz grubba nisu zaboravili na liceulice.http://www.youtube.com/watch?v=2X3iDk4sFvonajbolji prodavciistvan, ulicni pesnik i prodavac licaulice iz novog sadazivimo zajednoposluzenjeneke od naslovnica
Eraserhead Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Sutra opet prodajete kod mene u firmi.Pazaricu kao i obicno, bas mi je drago kad vas vidim. :)
uliks Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Npr. u Krfskoj 7a, kad god, nastavak proslave u vidu čega god korisnog, jer... ko ne voli poklone :)!
aram Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Ovo bi moglo i na "Iz foruma u medije", ali evo ovde:LICEULICE na WDR-u :)
luba Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Lubo, da li radiš i na projektu OkO ulice?ne direktno, jer su moje fotografske sposobnosti na nivou nedovoljnom cak i za koriscenje digitalca :)ali da, oko ulice je partnerski projekat i u sledecim brojevima cemo objavljivati fotografije polaznika radionica i slati ih u razmenu sa ostalim clanicama insp-a, mreze svetskih ulicnih novina.Ovo bi moglo i na "Iz foruma u medije", ali evo ovde:LICEULICE na WDR-u :)hvala :)bio je u medjuvremenu i ovaj broja posle silnih peripetija, ocekujemo jubilarni, deseti, za vikend.
Lezilebovich Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 (edited) Vidim da su se prodavci raširili po ulimaca :), valjda je to normalno za proleće. Dobar je bio ovaj žuti broj, ima šta da se pročita (u tom smislu mi se čini mnogo interesnatnijim novinama od ljubljanskog Kralja Ulice). Ivan Ergić, filozof u kopačkama :) i mislim da standardno ne kontam šta Relja Dereta piše u svojoj kolumni. Edited March 27, 2012 by Lezilebovich
kgmr Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 i meni je super zuti broj, uvek takve naslovne da se prave.
Recommended Posts