duda Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 treba malo vremena za navikavanje, pogotovo ako si pre toga spavao na nekom previše mekanom dušeku
nenad Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 to najbolje spavam u kući na planini. kada smo je renovirali i opremali, nije bilo neke love, pa smo kupili običan sunđer, ali dosta tvrd, onaj što se koristi za nameštaj u prvi mah nam se činilo da će biti pretvrdo za spavanja, ali pokazalo se kao sjajno i svi koji dođu u goste se oduševe i pitaju koja je to marka dušeka +1 za tvrde duseke, mada u ovom slucaju kontam da je za najbolje spavanje dobrano zasluzna cinjenica sto je kuca u planini. :)
MayDay Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Ja sam kupila sa žičanim oprugama debljine 28 cm i stavila na krevet sa letvicama i to je taj osećaj kao u hotelu koji mi prija. Ne znam da li volim da je dušek tvrd, možda je radije prava reč - napet. Volim da je napet. Od memorijske pene me hvata jeza. Bio je jedan sa dodatnih 4-5 cm memorijske pene preko ovoga što sam ga uzela i nije mi bilo prijatno.
Frank Pembleton Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Ne znam da li volim da je dušek tvrd, možda je radije prava reč - napet. Volim da je napet.
JakeBlues Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Ima li negde u Srbiji da se može kupiti memorijska pena onako na komad, da ne mora cela tabla (dušek)? Treba mi za jastuče za stolicu.
Frank Pembleton Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Ima li negde u Srbiji da se može kupiti memorijska pena onako na komad, da ne mora cela tabla (dušek)? Treba mi za jastuče za stolicu. Pa imaš ove jastučiće za spavanje od mem pene pa vidi. Ne znam da li oni valjda se zovu Sorbon ili tako nešto imaju....
JakeBlues Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Imali samo sundjere kad sam poslednji put bio i moglo da se kupi samo na tablu. Ali proveriću ponovo.
Frank Pembleton Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Imali samo sundjere kad sam poslednji put bio i moglo da se kupi samo na tablu. Ali proveriću ponovo. Moguće, nisam video...Onda proveri ove jastuke male za pod glavu...E sad ne znam ni koliko je ta memorijska pena "izdržljiva"...
Skyhighatrist Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Pitaj Makis (Novi Sad, al' šalju, meni su pravili nešto po meri od običnog sunđera, al' imaju i memorijsku penu)
decak Kejt Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 doslo vreme za zamenu duseka, a i da iskoristim sajamski popust, cini mi se da cu uzeti schlarafiu, samo ne znam za koji da se odlucim, jel’ uzimao neko u poslednjih par godina i jel’ voljan da podeli iskustva?
kud u maglu Simoviću Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 extra diplomat, ili diplomat da su kokosova vlakna što viša tj bliža presvlaci. i obavezno žičano jezgro
decak Kejt Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 👍 zicano sam svakako planirala, jednom se za’ebah sa dusekom od pene, mene to vise nece videti.
April Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 1 hour ago, decak Kejt said: doslo vreme za zamenu duseka, a i da iskoristim sajamski popust, cini mi se da cu uzeti schlarafiu, samo ne znam za koji da se odlucim, jel’ uzimao neko u poslednjih par godina i jel’ voljan da podeli iskustva? Ceniš da će biti popust na Sajmu nameštaja? I ja planiram Šlarafiu sa žičanim jezgrom. Letos propustio odličan popust u Ikei, bio jedan sjajan za 30k.
Recommended Posts