halloween Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 (edited) Samo da znaš, ova trgovkinja što napada muškarce 'oće da polaže za C kategoriju. Edited October 31, 2015 by halloween
kud u maglu Simoviću Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 džaba, uzeo sam već neki 10x jeftiniji
Mil@n Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Ladno ima ova tema. Relativno skoro sam uzeo nov dušek uz, jel, nov krevet, ali jako brzo je propao na mestu gde spavam, u meri da sam morao da ga reklamiram, pa su ga oni kao sredili. Bolje je od tada, ali i dalje se oseti blago propadanje na mestu na kome spavam /iako ga okrećem kako su me savetovali/. Uglavno, često se probudim sav polomljen, jer spavam na boku, pa me iznad guzice nešto krlja. Šta mislite, da li će 5cm dodatne memorijske pene da ublaži posledice očigledno ne baš najboljeg dušeka? Jbni bonelli, nikad više.
nenad Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Ladno ima ova tema. Relativno skoro sam uzeo nov dušek uz, jel, nov krevet, ali jako brzo je propao na mestu gde spavam, u meri da sam morao da ga reklamiram, pa su ga oni kao sredili. Bolje je od tada, ali i dalje se oseti blago propadanje na mestu na kome spavam /iako ga okrećem kako su me savetovali/. Uglavno, često se probudim sav polomljen, jer spavam na boku, pa me iznad guzice nešto krlja. Šta mislite, da li će 5cm dodatne memorijske pene da ublaži posledice očigledno ne baš najboljeg dušeka? Jbni bonelli, nikad više. trebalo bi da pomogne (meni je radila posao da ne bas najboljim dusekom u iznajmljenom stanu), sad da li ce skroz da resi problem, tesko je reci. sad, nije ni ta memorijska pena malo para. kolike su dimenzije duseka?
Mil@n Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 200x160 Ali imam lika koji radi u fabrici i imam baš baš dobru cenu, pri tom, iz dva puta.
nenad Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 (edited) 200x160 Ali imam lika koji radi u fabrici i imam baš baš dobru cenu, pri tom, iz dva puta. ja ti mogu dati moju memorijsku penu, da probas da li radi posao (posto nije istih dimenizija, mislim da je moja 190x100), pre nego sto kupis. jedino sto bi morao doci do bg-a po nju. edit da ne bude zabune, ja je odavno vise ne koristim, samo zauzima mesto bez veze. :) Edited October 31, 2015 by nenad
Mil@n Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Hvala druže, ali ovaj car je već uradio, samo treba da pokupim. :) Ako ne bude odgovaralo, kontam da ću lako zavaljam po nabavnoj ceni, ali pre dušeka sam ceo život spavao na mekanom, nadam se da će da pasuje pena.
Frank Pembleton Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Pena je dobra za nivelisanje ja koristio ne za propali dušek nego za preko kreveta na rasklapanje, i opeglala izbočine fino. Mada mislim da ti je to privremeno rešenje. Mislim da ako dušek ugiba ona će za njim... poslato sa WC šolje by BVK
Mil@n Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Pena je dobra za nivelisanje ja koristio ne za propali dušek nego za preko kreveta na rasklapanje, i opeglala izbočine fino. Mada mislim da ti je to privremeno rešenje. Mislim da ako dušek ugiba ona će za njim... poslato sa WC šolje by BVK Ne, od kada sam ga vratio sa reklamacije, ne ugiba ni blizu kao pre. Msm mora malo da ugiba sa mojih skoro 90kg, jel. Više mi je problem što se nekad probudim sav razlomljen. :)
duda Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 moje iskustvo sa dušecima : nipošto sa žičanim jezgrom ostalo, samo je tvrdoća bitna, tj. dušek mora da bude tvrd i da ne upadate u njega, ako želite da spavate zdravo ne mora da bude skup, bolje kupovati jeftinije i menjati ih češće mnogo se inače mistifikuje ta priča o dušecima, nepotrebno
Frank Pembleton Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 moje iskustvo sa dušecima : nipošto sa žičanim jezgrom ostalo, samo je tvrdoća bitna, tj. dušek mora da bude tvrd i da ne upadate u njega, ako želite da spavate zdravo ne mora da bude skup, bolje kupovati jeftinije i menjati ih češće mnogo se inače mistifikuje ta priča o dušecima, nepotrebno Pa i ja tako razmisljam jer je par drugara imalo situaciju da su se zaleteli sa skupim pa shvatili koliko jeftinih su mogli za te pare...
duda Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Pa i ja tako razmisljam jer je par drugara imalo situaciju da su se zaleteli sa skupim pa shvatili koliko jeftinih su mogli za te pare... to najbolje spavam u kući na planini. kada smo je renovirali i opremali, nije bilo neke love, pa smo kupili običan sunđer, ali dosta tvrd, onaj što se koristi za nameštaj u prvi mah nam se činilo da će biti pretvrdo za spavanja, ali pokazalo se kao sjajno i svi koji dođu u goste se oduševe i pitaju koja je to marka dušeka
Recommended Posts