Jump to content

sportski dokumentarci

Featured Replies

Posted

posto u poslednje vreme intenzivno geldam sportske dokumentarce mislim da je veoma bitno da imao ovaj 1 topik. ne znam da li je bolje da bude ovde ili na pdfu film? to neka odluci moderacija. posto je trenutno sp predlazem da odgledate maradona by kusturicaovo su skoro svi gledali, ali ok.true stories - maradona (1995)obavezno pogledati, imate na youtube-u

Edited by kojot

The other final.

Reveal hidden contents

Goal dreams

Reveal hidden contents

Prvi gledao na festivalu "fudbal i film", o cemu je vec bilo reci na forumu. drugi gledao na slobodnoj zoni. oba su zaista sjajna. prvi malko bolji.

On 22. 6. 2010. at 1:31, kojot said:
posto u poslednje vreme intenzivno geldam sportske dokumentarce
jesi gledao shta od 30 for 30? poslednji je bio o 17. junu 1994, tj. o pracenju i hapshenju o.j.-a i svim ostalim sportskim deshavanjima chiji su prenosi bili prekidani zbog toga tog dana i odlichan je.

one night in turinhttp://www.youtube.com/watch?v=SEck1n2TT_su glavnim ulogama - bobi robson, maradona, gaza.muzika - happy mondays, stone roses, inspirial carpets, joy divisiondovoljno?covek na imdb-u sve rekao

Reveal hidden contents

Edited by najgori

Okačih već na podforumu film:http://www.youtube.com/watch?v=k4K8dgmO7QABilo je zanimljivo svima kojima su gledali zajedno sa mnom a da pritom nisu zainteresovani za borilačke sportove, ako ni zbog čega drugog onda zbog lepih devojaka, plaža i muzike :)

On 22. 6. 2010. at 6:07, Teixeira said:
jesi gledao shta od 30 for 30? poslednji je bio o 17. junu 1994, tj. o pracenju i hapshenju o.j.-a i svim ostalim sportskim deshavanjima chiji su prenosi bili prekidani zbog toga tog dana i odlichan je.
Slazem se. Ja sam ga odgledao pre par dana i stvarno je odlican.

Ima li gde engleski titl?

ja nisam uspeo da nadjem. ali ukacis delove koji nisu na engleskom, meni nije toliko smetalo kad sam gledao

ja sam pokusavao da ga gledam bez eng titlova, ali nisam mogao da uzivam... stoji mi na hardu dok neko ne okaci titlove.a cim sam video howarda webba da sudi sad na svetskom, setio sam se filma.

Velika preporuka za Les Arbitres! Sve se nešto nadam da se sprema drugi deo, sa SP-a! :)Gledljivo je i bez titlova.

• Author
  On 22. 6. 2010. at 6:07, Teixeira said:
nisam ni znao za ovo, deluje veoma zanimljivo. dajte jos neke ako ste gledali.vec sam pisao o ovome na dtrugom topikuthrilla in manilaprica o cuvenoj borbi izmedju alija i frejzera, ali iz frejzerovog ugla. veeeeeelika preporuka. moze se videti i druga strana muhameda alija.No Crossover The Trial of Allen Iversonfilm se bavi sudjenjem i vise govori o tenzijama izmedju crnaca i belaca u ajversonovom rodnom gradu

Edited by kojot

možda ne odgovara potpuno temi, ali ja bih preporučio "official history" serijal, u vezi engleskih klubova. skinuo sam (i sačuvao) arsenal, manutd, liverpool, everton, birmingham i w.b.a. svaki traje po tri čuke i svaki je fanfakintastičan. arsenalov mi je najbolji. video sam da ima i celtic rip, samo je neki ogroman fajl.preporuka za les arbitres, može bez prevoda komotno.ono što meni stoji već godinu dana, zbog nemanja prevoda, je "puskas, hungary", koji je na mađarskom, pa ako slučajno neko zna ili naleti na eng subtitle nek prijavi. deluje mi da je fenomenalan film.

On 22. 6. 2010. at 16:43, kojot said:
No Crossover The Trial of Allen Iverson
od 30 for 30, odlichni su onaj o lenu biasu, pogotovo ako vec nisi chitao i gledao o njemu, kao i ovaj o reggie milleru protiv knicks i loyoli ludog westheada/smrti hanka gathersa. the legend of jimmy the greek mi se isto svideo...
  • Author
  On 22. 6. 2010. at 18:16, Teixeira said:
od 30 for 30, odlichni su onaj o lenu biasu, pogotovo ako vec nisi chitao i gledao o njemu, kao i ovaj o reggie milleru protiv knicks i loyoli ludog westheada/smrti hanka gathersa. the legend of jimmy the greek mi se isto svideo...
jel moze to negde direktno da se gleda ili da trazim rapidshare linkove?