June 18, 201014 yr Oce biti Ziva veceras na SOS-u? Ako se ne varam, onaj novinar :D prosli put ga je najavio opet za veceras? Ili sam ja nesto prespojio
June 18, 201014 yr Imam deo crtanja Zive po tabli ( jbg nisam znao da je na Kosavi), ali mi pri upload-ovanju stane na 60 posto.Videcu da postavim , ako me ne smori to stajanje upload-a.
June 18, 201014 yr Uuu, pa to je 1 blago, kad krene da objasnjava kako nas zadnjih 5 godina prepotentni Nemci pobedjuju iskljucivo na srecu...
June 23, 201014 yr Jel da da vam je sve jasno ovo sa table....Ziva veruje u Jednog dejana stankovica...
June 23, 201014 yr Jel da da vam je sve jasno ovo sa table....Ziva veruje u Jednog dejana stankovica..."ovaj mali Kuzmanović"
June 23, 201014 yr Hahahaha, ako je ovako objašnjavao igračima, kao sada na tabli, onda je jasno zašto nema nijedan trofej u karijeri...
June 23, 201014 yr Ziva legenda ne zna apsolutno nijednog igraca Australije po imenu :)Sto pre date gol to vam je posle lakse.....
June 23, 201014 yr Ali ono kad pokazuje na igrace sredine terena i naziva ih centarforima... :DIli kad pokaze na sredinu i svecano objavi: Ovde je rat!