pacey defender Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 (edited) da ih spustimo tom našom pas igrom, ševom takozvanom... Edited June 17, 2010 by pacey defender
MocaVukotic Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 u kom vremenu živi ovaj živadinović, nema kod nas "ševe" već više od decenije...
Frank Pembleton Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Glupo mi je da pricam al ovi kad su vec doveli komentatora , dali su mu prostora jbga...
pacey defender Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 da ustanu u pola devet, da prošetaju sa sobom.....ako neko bilo gde ima mentalno sumnju u mozgu, u centralnom nervnom sistemu, bolje da ne igra.
Frank Pembleton Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Znaci nastelujte sat na "pred utakmicu sa australijom" bice ziva ponovo....
Frank Pembleton Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Inace anegdota , koju je voditelj pokusao da izvuce od zive i koju sam uzivo od njega cuo ide:Zovu mene neki ljudi i kazu didji Zivo tu i tu.Ja didjem kad oni kofer od Gadafija unutra milion dolara da treniram reprezentaciju Libije.Ja kazem OK.Onda me zove Dzaja i kaze :Zivo ajde da treniras zvezdu!Ja kazem Dzaji:Ali Dzajo Gadafi milionce...Dzaja kaze:Zivo Gadafi je SEX , a Zvezda je PERVERZIJA!I ja izaberem PERVERZIJU!!!
Кристофер Лумумбо Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 ja bi ovo predlozio da fk crvena zvezda zvanicno usvojio i da mi to nosimo na dresovima.zvezda je perverzija, sve ostalo je sex.
fancy claps Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 ovaj sto vodi emisiju na kosavi je car. odlicno!
Boza_zvani_Pub Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 snimite i postavite, molim vas, nemam kosavu :(
Sludge Factory Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Jaoj sta propustih! :cry:Dajte neki snimak, pliiiizzzz!
pacey defender Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 (edited) Nego, meni je bilo najzanimljivije kada je pokazao svoje fudbalsko znanje. Ovo sve što smo citirali je više zajebancija, i da se pokaže da čovek priča neku praznu priču. Ali sama sadržina stvari vezanih eksplicitno za fudbal je tu više poražavajuća nego komična. Čovek je ladno rekao da mi sutra treba da odigramo sa Kačarom na desnom beku. Jer, pazite, da vam kažem, današnji fudbaler mora da zna da odigra i ovde (centralni vezni, bliži levoj aut liniji), i ovde (zadnji vezni), i ovde (desno krilo), i ovde (desni bek). WTF? Pa to bre ni Zaneti ne ume. Eventualno Rade Prica :D .Čovek je neznalica i prodavac magle. Dobro je što je smešan dok govori, pa ga niko ne uzima za ozbiljno. Edited June 17, 2010 by pacey defender
ΟΛΥ Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Zajebavajte se vi ali Živa ima jedan Kup Jugoslavije. http://www.youtube.com/watch?v=RUxJ1UyTpTYlojkomi gol gol gol
El Mago Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Živa je lud. btw, kako može da se probudi mrtva kokoška??? wtf
gervasius twinkleminkleson Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=RUxJ1UyTpTYlojkomi gol gol gol simeunovic :Hail:ziva
Recommended Posts