Jump to content

Милан Живадиновић

Featured Replies

• Replies 680
  • Views 95.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 16. 6. 2010. at 10:45, April said:
Ne znam da li je bilo...pijani Ziva:
Ma neverovatno! :lol:
Ne znam da li je bilo...pijani Ziva:
Ne znam je li veći genije ovaj ludjak, ili onaj kome je palo na um da ga slika za tv. Ne moramo da budemo prvi, ali daj da budemo četvrti majkumu. :lolol:
  On 16. 6. 2010. at 20:54, king louie said:
Ne znam je li veći genije ovaj ludjak, ili onaj kome je palo na um da ga slika za tv. Ne moramo da budemo prvi, ali daj da budemo četvrti majkumu. :lolol:
to je najveca legenda. poceo bih da placam pretplatu kada bi on redovno komentarisao utakmice na rtsu. neka neko isprica luji onu prica o najopasnijem rezultatu posto ne znam detalje.
  On 16. 6. 2010. at 20:56, kojot said:
neka neko isprica luji onu prica o najopasnijem rezultatu posto ne znam detalje.
A, znam to. Nije to unikatna ni nova mudrost. Ali ovakvu prostačinu dovesti u mejnstrim sportski program koji nije ni parodija ni kolažni šou s parodijama i frikovima. Genijalno. Gestikulacija, gard. :isuse: Radovan III.
Ne znam da li je bilo...pijani Ziva:http://www.youtube.com/watch?v=_cc_kWYm0eE
Ионако се само брукамо, дајте му да буде селектор и да се барем забављамо лудачки.Цар.
  On 16. 6. 2010. at 21:03, king louie said:
Ali ovakvu prostačinu dovesti u mejnstrim sportski program koji nije ni parodija ni kolažni šou s parodijama i frikovima. Genijalno.
Koliko znam, SOS kanal baš i nije mejnstrim. To je prilično underground produkcija ovih dana, već odavno naglašava taj freak show appeal. Tu je valjda i Milojko Pantić imao i onu svoju emisiju jedno vreme, ono gde je padao na kolena.../off
  On 16. 6. 2010. at 21:18, Phoney Bone said:
Koliko znam, SOS kanal baš i nije mejnstrim. To je prilično underground produkcija ovih dana, već odavno naglašava taj freak show appeal. Tu je valjda i Milojko Pantić imao i onu svoju emisiju jedno vreme, ono gde je padao na kolena.../off
nije, milojko ima emisiju na spectrumu. sos je solidno gledana televizija, ali nije mejnstrim. inace, ziva je briljirao i na rtsu ranije.inace, on je bivsi selektor jugoslavije. ovo za luju info.

Edited by kojot

:Hail:

2:0 je najopasniji rezultat... dozvolite, jedan dejan saviČević...to evropa nema( tv liga sampiona )... i poslednja kvalitetna, rajevac je dobar momak...

On 16. 6. 2010. at 21:18, Phoney Bone said:
Koliko znam, SOS kanal baš i nije mejnstrim.
A, nisam znao, mišljah da je državna tv, ili neki sportski kanal. Bila bi još bolja fora.
  On 16. 6. 2010. at 21:21, kojot said:
inace, on je bivsi selektor jugoslavije. ovo za luju info.
Ni ovo. Znači prije starog Vujadina? Pa kakve je imao rezultate?

^^ odakle si ti covece, kad ne znas zivadinovica? :lolol: