Jump to content

Formula 1

Featured Replies

Pa dosta je vise bilo pranja u premijer ligi.

Nadam se da Sauber nece izvisiti zbog ovoga!

Jok i nece...ili Stefan ili Peter.Mada se za US F1 prica da nemaju love za vie od dve trke i da je to ekipa koja je sluzila Berniju za pregovore o konkordu. I za Menor ili Kampos se isto pricalo, nisam siguran tako da tu lezi potencijalna sansa i za Petera....mada verujem da ipak nema nista od Stefana.

Ko će gumar biti?

Jebo mamu, kakav sistem. Sto puta bolje od medalja, naravno, ali da je baš tolika razlika? Između, recimo, šestog i prvog mesta - 20 bodova?Mislim, tu leži "opasnost" kao i u ovoj godini, kada svi spočitavaju Batonovu titulu, jer je u prvim trkama odvalio, i onda mogao da se zajebava do kraja. Neko uzme na prvih par trka prva mesta, i ako ga usere da se posle njega dvojica krljaju za prvo mesto, može da ladi jaja. Hoću da kažem da mislim da se ne može veštački stvoriti situacija u kojoj će ljudi ginuti za prvo mesto. Bolje aerodinamiku da reše tako da je lakše obilaziti.

Mnogo mi se svidja novo bodovanje. Super bi bilo da uvedu i po koji bod za pol i najbrzi krug u trci.

Edited by exTRaGluv

Kobayashi vozi za Zaubera u narednoj sezoni! :thumbup: Napravice Peter od njega nesto...