Jump to content
IGNORED

Formula 1

burekdzija

Recommended Posts

Posted

Pa dosta je vise bilo pranja u premijer ligi.

• Replies 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

617

• Jimmy Kowalski

485

• renne

428

• Sludge Factory

345

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nadam se da Sauber nece izvisiti zbog ovoga!

Posted

Jok i nece...ili Stefan ili Peter.Mada se za US F1 prica da nemaju love za vie od dve trke i da je to ekipa koja je sluzila Berniju za pregovore o konkordu. I za Menor ili Kampos se isto pricalo, nisam siguran tako da tu lezi potencijalna sansa i za Petera....mada verujem da ipak nema nista od Stefana.

Posted

Jebo mamu, kakav sistem. Sto puta bolje od medalja, naravno, ali da je baš tolika razlika? Između, recimo, šestog i prvog mesta - 20 bodova?Mislim, tu leži "opasnost" kao i u ovoj godini, kada svi spočitavaju Batonovu titulu, jer je u prvim trkama odvalio, i onda mogao da se zajebava do kraja. Neko uzme na prvih par trka prva mesta, i ako ga usere da se posle njega dvojica krljaju za prvo mesto, može da ladi jaja. Hoću da kažem da mislim da se ne može veštački stvoriti situacija u kojoj će ljudi ginuti za prvo mesto. Bolje aerodinamiku da reše tako da je lakše obilaziti.

Posted (edited)

Mnogo mi se svidja novo bodovanje. Super bi bilo da uvedu i po koji bod za pol i najbrzi krug u trci.

Edited by exTRaGluv
Posted

Kobayashi vozi za Zaubera u narednoj sezoni! :thumbup: Napravice Peter od njega nesto...