October 3, 200915 yr gledo jutros trening, bilo par učukavanja ograde (kovalainen ). ako bude padavina, biće dobra trka.
October 4, 200915 yr Utero materi kako je Trulex obišao Hamiltona kroz bokseve i loše Kersove. Garant ovi Yoyogijevi svršavaju po jeguljama :D
October 4, 200915 yr Utero materi kako je Trulex obišao Hamiltona kroz bokseve i loše Kersove. Garant ovi Yoyogijevi svršavaju po jeguljama :D
October 4, 200915 yr Pa di si ti, mojo! :DLuis: Što se bore misli moje.. Edited October 4, 200915 yr by Buck Naked
October 4, 200915 yr A može i ovako:Luis: S kim je pričo!?Uzgred, Kimijeva facijalna nezainteresovanost tokom priče sa Haugom je stvarno majstorska. Garant razmišlja o sladoledu, ili kako mu se kenja. Edited October 4, 200915 yr by Buck Naked
October 4, 200915 yr A Haug sa sve pistacima u ruci...Casica "I have an offer you cannot refuse" razgovora starih poznanika iza montazne klonje. Odradjena telepatski...
October 4, 200915 yr Haug: "We've never met"Rajko: "I just came for the ice-cream"Ali ne, ozbiljno, pa pooogledajte Kimijevu facu. Baš kao da mu je jako teško što živi :( To jest, što mora da ga boli kurac za nešto, a on najradije ne bi. Edited October 4, 200915 yr by Buck Naked
October 13, 200915 yr SC javlja da je Barichelo vec potpisao ugovor sa Williamsom za sledecu sezonu. Mrzi me da trazim na netu jer mi je vest usputna, ali nesto ne sumnjam u tacnost...