Buck Naked Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 (edited) Samo da sa Senom ne bude kao sa Pikeom.. A nek bude kao sa Dejmonom! :D Edited August 28, 2009 by Buck Naked
ducca Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Opa, Button 13. na treningu...Hamilton 12.BMW resio da nadje kupca...
ducca Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Au... Sutra mora pasti neka ludacka kisa. Fisichella :o :o :o
paculla Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 rece lepo hamilton peteru winsdoru u pauzi izmedju q2 i q3 da force india dominira u 2 segmentu. inace, winsdor rece da ce toyota mozda da se povuce sledece godine....
Sludge Factory Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 SEKA, bato!To za Toyotu se pricalo odavno, ali su oni (nedavno) rekli da sigurno ostaju. Sem ako naravno nisu, pritisnuti sekom, promenili odluku. :DSto se danasnjeg Fizikelinog i FI uspeha tice, radili ljudi, trudili se i vratilo im se. Pa nek je i odvezao kvalifikacije na benziskim isparenjima (a ja ne verujem da je bas toliko lak), ovo im je lep uspeh. I neka im!
Sludge Factory Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 (edited) Evo i tezina bolida. Fizikela nije najlaksi, mada jeste lagan (ali ne nesto ekstremno). Edited August 29, 2009 by Sludge Factory
ducca Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Evo i tezina bolida. Fizikela nije najlaksi, mada jeste lagan (ali ne nesto ekstremno).Pa samo je Barichelo malo laksi od njega. Bas me zanima sta moze uraditi sutra u prvih par krugova, na stranu tezina. Moze li se odupreti i odrzati tempo po krugu sa kvalifikacija ili ce stvari "doci na svoje mesto". Nema sta, SPA je jedna od najuzbudlkjivijih trka sezone po defoltu!
Krangovo telo Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 (edited) Steta sto je onaj gmaz Baton (tj Brown GP) bio onako ispred svih na pocetku sezone. Sad se nikad ne zna ko ce sta uraditi na kojoj trci, McLaren 2 trke odlican sad ga nema nigde, pa sad Fizikela, dosta sizofrena sezona.. Uz Monako i Imolu, Spa mi je omiljena staza i ubedljivo najlepsa.. Edited August 29, 2009 by Prlapan
Recommended Posts