Jump to content
IGNORED

Formula 1

burekdzija

Recommended Posts

Posted (edited)
BMW napusta F1 na kraju ove sezoneOva sezona im je verovatno upropastila sve planove. Oni su radili prilicno sistematski i lagano se poboljsavali iz godine u godinu, prosle sezone su se vec bili lagano priblizili vrhu i cak bili u trci za titulu, sa idejom da ove godine budu 1 od glavnih konkurenata, ali ocigledno da ih je silna promena pravila za ovu sezonu sjebala. Plus svetska ekonomska kriza, verovatno.
Tipujem na slican scenario kao sa Hondom. Mnogo para je ulozeno u ovaj tim tokom godina, da ne kazem decenija. Zauber i dalje cini dobar deo ekipe, infrastruktura je nasledjena od matorog Petera i prosto je nelogicno da se samo ugasi tolika organizacija preko noci. Ok, BMW hoce napolje, ali ko zeli u F1 nece imati bolju opciju nego da kupi ovaj gotov tim, verovatno vec prilicno razvijen bolid za sledecu sezonu i nadje snabdevaca motorima. Ako nista drugo, ono bar ga Brownov primer moze ohrabriti. Ne volim kad cujem da se neki tim povlaci iz F1 i nadam se da ce ipak biti pronadjeno resenje za dobrobittm najbrzeg cirkusa i gledalaca sirom sveta. Zdrava konkurencija je ono sto ovaj sport jedino moze da odrzi na vrhu i u buducnosti povrati poljuljanu popularnost i gledaoce. Edited by ducca
  • Replies 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

617

• Jimmy Kowalski

485

• renne

428

• Sludge Factory

345

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Da, slazem se. Evo, FOTA im nudi pomoc. A FIA seiri i pravi se pametna. Smanjenje troskova, smanjenje troskova... Mislim, FOTA je rekla da planira smanjenje troskova, a tu spada i BMW. Pa su ipak odlucili da se povuku. Znaci da ih je bas pritislo. Nedostatak rezultata, nedostatak para. S Toyotom bi moglo nesto slicno da se desi, ali oni kazu da je za sad sve u redu i da ne mrdaju nigde. A oni imaju mnogo slabije rezultate nego BMW, do sad. Dokle ce da izdrze, videcemo.

Posted (edited)

WOW! da mi je neko rekao da cu se radovati sumaheru..... dobro nam dosao majstore i nadam se da ce da te ofleka kubica, da nam bude zanimljivije....edit: mogao bi sumi da se otvori za malo bolji hosting, jerbo mu je pao sajt.

Edited by paculla
Posted
nadam se da ce da te ofleka kubica, da nam bude zanimljivije....
Ou jeah. Mada Kubica nema šanse, ali recimo... Webber, Alonzo, Hamilton, ili Kimi.
Posted

Jbg, nije bas najsrecniji nacin za povratak, ali Deda™ je dobrodosao :Hail:

Posted

Za mene taj covek nikada nije dobrodosao (iako ce biti zanimljivo u nastavku sa njim)...i iskreno se radujem njegovoj borbi za bod ili dva.Monstrum (ko se seca, zna o cemu pricam):damonhillandmichaelschu.jpg

Posted

Tako je, negovom bezobrazluku kraja nema.

Posted

šumi je pička, ali je svejedno jedan od najvećih vozača ikad. i ja ga kao meklarenovac ne volim, ali biće zanimljivo videti ga opet....a i deca malo nek uče od majstora.

Posted

f1 ponovo vredi gledati, poslednje dve i po sezone su bile sviranje qrcu.

Posted
šumi je pička, ali je svejedno jedan od najvećih vozača ikad. i ja ga kao meklarenovac ne volim, ali biće zanimljivo videti ga opet....a i deca malo nek uče od majstora.
potpis!
Posted
jos jedan potpissada ponovi imam protiv koga cu intezivno navijati
Posted

Nelsinjo popio nogu. Fala kurcu. Nadam se da će srebrni tako i Hajkija odjebati.

Posted (edited)

Da vreme je da se McLaren zahvali Kovalainenu jer covek za 3 god u f1 (2 u McLarenu) nije pokazao skoro nista, sem srecne pobede prosle god u Madjarsko (valjda)... Ja bi doveo nekog iskusnog f1 vozaca a ne nekog rookija...

Edited by Prlapan