Aleksandar88 Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Stigao ga je u jednom trenutku i kada je Kimi odbio napad zaostao je Luis i nije više bilo pokušaja da ga obiđe. Sent from my iPhone using Tapatalk
Radoye Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Pokidao Lujo zadnje gume u onom svom jednom pokusaju, posle vise nije imao s cim pred Kimeta.
Aleksandar88 Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Toro rosso potvrdio Gaslija i Hartlija za sezonu 2018.
Jimmy Kowalski Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 (edited) Kad mu je vec Cyril zatvorio vrata u Renaultu, drago mi je da bar Paddy Lowe zna da prepozna sta Robert donosi. Da se zalije jednim Martinijem.. Edited November 20, 2017 by Jimmy Kowalski
stajebrebilo Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Kvalifikacije - Ferari ima razliku od pola sekunde za P1... mecke ce sutra da dominiraju... samo 4 bolida u jednoj sekundi
ducca Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Jeste Renault u zavrsnici izjebo Toro Roso sa pouzdanoscu, verovatno zadnje trke voze sa limitiranom snagom, ali bogme Gasly i Hartley nisu bas nista pokazali u ovih nekoliko trka. Onaj kukavac Kvyat sa svim svojim manama izgleda naspram njih kao ozbiljan trkač. Donese on i bod pre otkaza, sto iz ove perspektive izgeda kao naucna fantastika. Uz sve muke koje ih cekaju sledece sezone sa prilagodjavanjem na Hondu i uz Hondine standardne mane, bojim se da STR-u sleduje veoma duga u bolna sezona.
Nesh Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Ne bih nikad pogodio da je to logo formule 1. Vise mi se svidja stari.
Ivo Petović Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Ako je ova poslednja trka najava za sledeću sezonu, onda od silnog hajpa vrlo brzo neće ostati ništa.
Marvin (Paranoid Android) Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 42 minutes ago, Ivo Petović said: Ako je ova poslednja trka najava za sledeću sezonu, onda od silnog hajpa vrlo brzo neće ostati ništa. Što, nisam gledao, jesu mečke razbile ferari?
Ivo Petović Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Yup, nešto kao na Silvestonu, jedino što je RB bio nešto bliže Ferariju.
Marvin (Paranoid Android) Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Ne bih ja baš donosio zaključke po poslednjoj trci. Ferariju je pucalo ćoše za tu trku, a koliko se sećam, Jasmarina™ tradicionalno odgovara Mercedesu, zar ne? Mislim da su se i jedni i drugi okanuli bilo kakvih radova na bolidima ove sezone i sve sad rade na 2018.
Sludge Factory Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 A i stedeli su se motori. I tokom treninga a i u trci (iako je poslednja u sezoni, a mozda bas zbog toga). A sledece sezone tri motrora ce morati da izdrze celu sezonu koja ce imati 21 trku. Bice milovanja i stednje. Meni se logo, onako sam za sebe, cak i dopada, podseca me na atari ili nesto slicno iz sedamdesetih i osamdesetih. Medjutim, nekako mi ne ide uz formulu 1, mada kapiram da su asocijacije bile krivine, tragovi guma, itsl. Stari logo je bio ok, mozda su mogli samo malo da ga osavremene, ali jbg to je marketing, novi vlasnik, pere se od prethodnog, ionako je to najmanje bitno. Ali verujem da mu se najvise raduju u Fors Indiji (doduse pitanje je koliko ce se jos dugo tim tako zvati).
Recommended Posts