Jimmy Kowalski Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Pa zato i kazem, mi samo spekulisemo, jer ne znamo sta su se tacno dogovorili i obavezali. Pogotovo sto tu imas medjusobne ugovore ekipa, plus dilovi sa FOM-om. Ja sam recimo izricito bio protiv da snabdevamo Mclaren, jer je direktni rival za plasman. Renault nije morao da izadje u susret i pomogne. Sta se njih tice sto su raskinuli sa Hondom i ostali bez motora. Sta ako je njihov uslov bio, ok pristajemo da dajemo motore Mcl u naredne tri godine, ali da vise ne budemo u obavezi da istovremeno dajemo i RBR posle 2018.
ducca Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Kljuc trke u Renou dal ce izdrzati u Maxovom bolidu. Mozda i sezone posto je to jedina karta Sebu da se dokopa P2...
Aleksandar88 Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Nando brani kao da mu život zavisi od pozicije :D. Sent from my iPhone using Tapatalk
Mr.Mxyzptlk Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 ne znam sta mu je trebalo ono trcanje po stazi. uzbudio se covek
Mr.Mxyzptlk Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 ko je ovaj saban iz fia sa tetoviranom rukom
ducca Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 (edited) Nije moglo na kraju da prodje bez teatralnosti. Očekivano naravno. Čestitke Luisu i Mečki, funkcionisali su bez greške cele sezone, vrv bi i danas bio na podijumu da ga Seb nije zakačio i to je to. Nama ostaje da se nadamo da jebeni Reno može da pruži malo više zabave sledeće sezone, mogu samo da zamišljam okršaje Luisa, Maxa, Seba, Nanda, Rica, Kimija sa kud i kamo podjednakim brojem konja u rukama ko je ovaj saban iz fia sa tetoviranom rukom Svi iz FIA su se nešto farbali Mexico stajl danas tako da je ovo Liberti maslo, lik je daleko od šabana. Edited October 29, 2017 by ducca
Nesh Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 (edited) Hamilton zasluzeno. Mecke bolje, Hamilton standardan cele sezone, Ferari em sporiji, em u pojedinim trenucima katastrofalan. Vettel losiji, tesko izlazio na kraj sa Maxom, glupost u Azerbejdzanu itd. Steta sto se Rosberg penzionisao, bilo bi zanimljvije, a i mnogo lakse za navijanje. :D Edited October 29, 2017 by Nesh
Sludge Factory Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Ne mogu da verujem da neko vidi nameru u onom koskanju na startu. Pa Fetel je prvo imao kontakt sa Maxom, pa je onda na trenutak izgubio kontrolu nad kolima i tad zakacio Hamiltona. Trkanje, guzva, nista drugo. Cestitke Hamiltonu i navijacima. Visimo se dogodine.
ducca Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 A mogu samo da zamisljam sta bi sve napisao da je recimo u identicnoj situaciji bio Vettel u autu ispred i reeecimo Max koji ga busi krilom od pozadi. Uopste ne kazem da je postojala namera, mada neopreznost jeste, ali kakvi bi to napadi kukanja bili mamma miaaa.... :P
Recommended Posts