Jump to content
IGNORED

Formula 1

burekdzija

Recommended Posts

Posted

Kakva trka :Hail: Rece Ricc pre 2 nedelje da ce doci ta pobeda do kraja sezone, i morala je. Prezasluzena pobeda, kao sto rece Ivo i zbog Monaka, pa i Barcelone pre toga kad je zbog taktike popušio, i na kraju one odbrane od Maxa, kakav statement je to bio i vratilo se minut kasnije. Bice luda sezona do kraja.

• Replies 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

617

• Jimmy Kowalski

485

• renne

428

• Sludge Factory

345

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sećam se kad je Hakinen svojom greškom izleteo u Monci dok je vodio, samo usled psihološkog pritiska koji je osećao zbog Šumahera, odgegao se nekako 30 metara dalje iza žive ograde, i slomio se plakajući. Samo to ridanje koliko god smešno izgledalo je toliko normalnije od "Njaaaa, neko čačka moje motore, neko mi ne da da pobedim, njaaaa"...

Tada ga je Slavko Cvitković sa HRT nazvao "Mika iz vrbika"

:lolol:

Posted

Sto blize zori, to gosti bolji  -_-

Clip_2_zps3ln4uodz.jpg

Posted

Da ja u sedam ujutru nedeljom ustanem da gledam nabeđenog glupaka Arivabenea kako uništava Ferrari, pa ja sam debil. Još majmun proziva vozače pre neki dan. Da vidim samo do kada planiraju da drže tu budaletinu.

Posted

Mercedes have lodged a protest against Max Verstappen for his defence of second place from Lewis Hamilton in the Japanese Grand Prix.

Mercedes claim Red Bull's Verstappen drove "erratically and in a dangerous manner" in contravention of rules in the move on the penultimate lap.

The protest will be heard at the US Grand Prix on 21-23 October because neither drive could attend on Sunday.

Hamilton said over the radio after the move: "Verstappen moved under braking."

The drivers have a gentleman's agreement to not change direction in a braking zone, but it is not outlawed.The protest is under article 27.5 of the sporting regulations, which states: "At no time may a car be driven unnecessarily slowly, erratically or in a manner which could be deemed potentially dangerous to other drivers or any other person."

The protest says Verstappen's driving "forced [Hamilton] to take evasive action".

Verstappen, who was spoken to about the incident by F1 director Charlie Whiting after the race, waited in the middle of the track before moving to defend only when he saw which side Hamilton was going to attack.

It is the same behaviour with which he upset Ferrari's Kimi Raikkonen during the Hungarian Grand Prix in July.

Mercedes team boss Toto Wolff said: "We know now Max moves under braking but it is not for me to judge."

Red Bull team principal Christian Horner said he felt the move was "hard but fair".

Posted

Snimak na Channel4 od pola tri ko je (kao ja) prespavao..

Posted

Kakav start Hamiltona, zajebo i Rozbergov bese na Hokenhajmu.

Posted

Ovo kukumakanje na odbranu pozicije je novi nivo jadnosti. Luis je pokusao gotovo nemoguce u situaciji kada je bio unutar 2 desetinke i kad je samo trebao da u lepo udje u startni pravac i zavrsi posao drs-om i sad mu neko drugo kriv.

Rosberg je definitivno sazreo za titulu, na stranu sto realno ne spada u red najkvalitetnijih vozaca na gridu podigao je svoju igru na visi nivo, psiholoski je pre svega uspeo da prevazidje cinjenicu da je Luis brzi od njega i za sada radi pravu stvar na putu ka svom cilju, tj. greske je sveo na minimim uz maksimalno koriscenje Meckinog potencijala. Najveci plus mu je sto se vratio fokusiran posle serije Hamiltonovih pobeda letos i uz par poklona i malo srece drzi sve u svojim rukama. Podigao je formu i na treninzima tako da nije fer reci da je uz pomoc srece tu gde jeste trenutno. Mada su mi antipticni obojica ipak je F1 potrebno da se desi nesto, pa makar i Rosbergova titula. Srecom sampionat je i dalje otvoren za razliku od prethodnih sezona i bice ovo zanimljive 4 trke ispred nas.

Posted

Hamilton rekao timu da protest nije pravi potez i da treba da idu dalje. Maksara je ove godine imao par situacija gde je po novim pravilima, koja su sranje, trebao da bude kaznjen, ali ovo danas je smesno. Sta je trebalo, da sirom otvori vrata Luisu, koji je krenuo u rizican manevar ?

Posted

Ovo kukumakanje na odbranu pozicije je novi nivo jadnosti. Luis je pokusao gotovo nemoguce u situaciji kada je bio unutar 2 desetinke i kad je samo trebao da u lepo udje u startni pravac i zavrsi posao drs-om i sad mu neko drugo kriv.

Lewis Hamilton @LewisHamilton 4h4 hours ago

There is no protest from myself. Just heard the team had but I told them it is not what we do. We are champions, we move on. End of!

Posted

Prizeljkivao sam Hulka i mislim da je odlican izbor za prelazni period Renaulta u sledece 2-3 godine. Vrlo potcenjen vozac i zasluzio je da se pokaze u fabrickom timu kad mu je transfer u Ferrari vec propao pre nekoliko godina.

S druge strane, ovo najverovatnije znaci da ce Magnussen izvisiti za mesto, sto mi je krivo. U Rendzi nisu preterano odusevljeni njegovim voznjama, ali objektivno ove sezone u krsini od bolida nije mogao da pokaze mnogo. Ipak, ako uz Hulka dovedu Ocona necu se buniti..